HOROSKOP

Horoscope for March 22 by Russell Grant

Horoscope for March 22 by Russell Grant

Aries

A partner or friend will complain when you show interest in getting involved in something new and different. They may resent having to rearrange their routines, but that's an opportunity that won't come your way every day. Do what you want.

Taurus

You are trying to come to terms with recent events and have a strong suspicion that someone you trusted has betrayed you. Until you receive further information, you are doing your best to hide your confusion. Before long, there will be ample evidence that they are thinking of your best interests.

Gemini

Një grup i ri që është krijuar do të zgjojë kureshtjen tuaj. Bashkimi i forcave me njerëz me të njëjtin mendim do të jetë stimulues. Ju mund të vendosni të bashkoheni në rrjete sociale për të ndarë idetë tuaja krijuese. Bisedat stimuluese do të ndryshojnë këndvështrimin tuaj. Është gjithmonë emocionuese të zbulosh se ka më shumë opsione, sesa keni menduar më parë.

Gaforrja

Ndonjëherë ju mblidhen shumë gjëra bashkë. Kur përballeni me problemet njëri pas tjetrit, është e kuptueshme të ndiheni sikur nuk mund të përballoni asgjë. Nëse po fshiheni prej tyre e bëni sepse doni të ruani shëndetin tuaj mendor.

Luani

Nëse ju duhet pak kohë larg një lidhjeje, ose keni nevojë për një pushim nga rutina juaj e zakonshme, tregojini të tjerëve se si ndiheni. Ju nuk bëheni negativ kur jeni të sinqertë dhe të hapur për nevojat tuaja. Jeni të sinqertë me veten dhe me ata që ju rrethojnë.

Virgjëresha

Një mik apo partner është tepër i stresuar dhe kërkon një mënyrë për të dalë nga disa përgjegjësi. Ju mund t'i inkurajoni ata të jenë të sinqertë për mënyrën se si ndihen. Në këtë mënyrë do të jeni në gjendje të vlerësoni situatën dhe çfarë mund të bëni për t'i ndihmuar ata.

Peshorja

Mund ta kuptoni pse një mik po merr disa vendime, por nuk do të ishte veprimi që do të bënit nëse do të ishit në një situatë të ngjashme. Ata po ju besojnë sepse po kërkojnë mbështetjen tuaj. Do të ishte më mirë të dëgjoni pa i ndarë mendimet tuaja.

Akrepi

Një i afërm i moshuar do të pranojë se ka nevojë për më shumë ndihmë dhe mbështetje. Tani që ata janë gati të pranojnë se nuk mund të bëjnë gjithçka vetë, kjo do t'ju heqë shqetësimin dhe presionin. Do të jetë një lehtësim i madh të dini se ata e pranojnë se kanë nevojë për ndihmë.

Shigjetari

Mund të keni pak kohë të qetë për veten tuaj për t'u qetësuar emocionalisht. Njerëzit nuk mund të presin që ju të kaloni gjithë kohën tuaj të lirë duke u shoqëruar me ta. Një detyrë private që e keni shtyrë tani duhet t'i jepet përparësi përpara detyrimeve sociale.

Bricjapi

Në fokus do të jenë shqetësimet pronësore dhe familjare. Nëse jeni duke ndryshuar shtëpi do të keni një vendim të rëndësishëm për të marrë. Një ide e papritur do të japë përgjigjen për një dilemë të lidhur me familjen.

Ujori

Withdrawing from a team effort can have unexpected consequences. Someone will try to cause trouble and make sure they don't get away with it. Before jumping to conclusions, if a loved one makes a statement to you, assess the context in which it was said.

Pisces

A friend will tell you that they need some time to take care of themselves. You may wonder if they are actually saying they don't want to spend time with you anymore. It may be that they are withdrawing from all things at the moment.