HOROSKOP

Horoscope for May 23 by Russell Grant

Horoscope for May 23 by Russell Grant

Aries

The experiences you are going through now are similar to those you went through before. This is why you seem to be coping better than others and this is why they want you to lead the way. One way to solve an immediate problem is to look back at the past and move on to the old ground.

Taurus

A positive mental framework helps you look to the future with added hope. Meeting an old friend or colleague will bring many happy memories and it will be a surprise for you. You can make some quick plans to see you again very soon, as today you both have other obligations.

Gemini

There are always alternatives and if you have any problems understanding yourself, whether at home or at work. You can go back to the beginning and explain things slowly, again. Or you can simply go ahead with what you want to do yourself, because at least you understand what you are trying to do even if no one else understands.

Crab

You have discovered something that sheds new light on an important issue. With this new information you know you are making the right decision to withdraw from a joint project. This will surprise others, but you will not let anyone make you change your mind, no matter how persuasive they try to be.

Leo

Gjërat kanë filluar të duken qartë, gjë që ju lehtëson shumë. Marrëdhëniet familjare po përmirësohen dhe vështirësitë e fundit financiare do të lehtësohen së shpejti. Një detyrë pune që ofrohet do të kërkojë shumë vetëbesim. E keni brenda forcën vetes për të përballuar këtë sfidë?

Virgjëresha

Ju dëshironi të jeni aktiv dhe të ndiheni sikur po përparoni. Jeni më pozitivë për të ardhmen dhe kjo është arsyeja pse po e bëni prioritet të vendosni se çfarë mund të bëni për të përmirësuar stilin tuaj të jetesës. Ju nuk jeni të befasuar nga ndryshimi që mund të bëjë një planifikim i vogël. Të tjerët që janë më pak të organizuar do të jenë.

Peshorja

Gjithçka duket se ju vjen nga të gjitha drejtimet. E keni të vështirë të zgjidhni mendimet tuaja, kjo është arsyeja pse ju duhet një kohë e qetë për t'u siguruar që kuptoni se çfarë po ndodh dhe nuk keni humbur asgjë. Një mik praktik do t'ju japë disa këshilla të arsyeshme.

Akrepi

Po pyesni veten për drejtimin në të cilin po shkon një miqësi. Mbani një sy hapur mbi dikë që po vepron çuditshëm. Ngjarjet që po mbaheshin të fshehta në të kaluarën do dalin në shesh dhe do të ndjeni një lehtësim që të gjithë e dinë tani.

Shigjetari

Është mjaft e jashtëzakonshme që disa njerëz mund të qeshin me një situatë që nuk është aspak argëtuese. Absurdi dhe padrejtësia janë reale. Nëse dikush përgjegjës nuk do të veprojë për këtë, ju do të veproni.

Bricjapi

Your plans to make changes at home or in the workplace will meet with encouraging feedback. The support you receive confirms that your ideas are likely to bring about favorable changes.

Aquarius

Everything will seem to be going well and the initial stages of a project will go well. Do not let this lead you to assume that it will continue like this. A small problem will appear later and when it does, look at the obvious and you will find the answer. The solution is before your eyes.

Pisces

Your intuition rarely disappoints you and that is why if you think something new is on the alert, you need to stay vigilant. You are looking for something rewarding and volunteering at a community group, fundraiser or charity event will mark the start of an interesting and more social phase for you.