HOROSKOP

Horoscope for March 23 by Russell Grant

Horoscope for March 23 by Russell Grant
Aries

There are many emotions around you. People are speculating that something big is about to happen and you can feel it too. Even if you can't explain why you feel this way, trust your intuition and be ready to take action to take advantage of an amazing opportunity.

Taurus

Someone who values ??your opinions will seek advice on a financial or relationship problem. This issue should be handled very carefully. It would be better to suggest that they make their own decisions than to act on your suggestions.

Gemini

Ka shumë punë për të bërë. Do të dëshironit të hiqnit dorë nga disa punë, sepse sinqerisht ato kanë filluar t'ju mërzitin. Megjithatë, ju jeni përkushtuar ta përfundoni këtë detyrë tani, kështu që do të jeni të arsyeshëm. Nuk keni pritur kurrë rezultate të shpejta.

Gaforrja

Dikush me të cilin do të jeni në kontakt do të jetë agresiv dhe dominues. Sjellja i tyre do t'ju bëjë të ndiheni shumë të vegjël dhe megjithëse nuk do të jetë e lehtë, duhet të qëndroni në këmbë për veten tuaj. Mos lejoni që dikush t'ju ngacmojë me ndonjë gjë që nuk dëshironi të bëni.

Luani

Jeni të lodhur duke u përpjekur të frymëzoni të tjerët që nuk po bëjnë asnjë përpjekje për atë që duhet të jetë një projekt i përbashkët. Ju po filloni të kuptoni tani se kjo është ajo që ju pengon. Po humbisni kohën dhe energjinë tuaj duke u përpjekur të motivoni ekipin kur mund të jetë më e arsyeshme të jeni vetëm.

Virgjëresha

Do të merrni dritën jeshile për të nisur planet që janë diskutuar prej disa kohësh. Një çështje ligjore do të sillet në mendjen tuaj me anë të një letre zyrtare. Kjo do t'ju shkaktojë disa shqetësime derisa t'ju thuhet se nuk është aq urgjente sa dukej në fillim.

Peshorja

Ju mendoni se e dini se si ndihet partneri, por kjo nuk duhet t'ju çojë në marrjen e një vendimi që duhet të jetë i përbashkët. Nëse bëni një zgjedhje pa e ditur ata, sapo të dëgjojnë atë që keni bërë, do ju kundërshtojnë shumë.

Akrepi

Një problem në punë do të zgjidhet me ndihmën e një kolegu të vjetër. Nëse nxitoni për ndonjë gjë me shumë padurim, mund të merrni më shumë sesa keni menduar. Një ofertë surprizë nuk do të jetë aq e mrekullueshme sa dikush po e bën atë.

Shigjetari

Do të jeni në gjendje të ndihmoni dikë të mësojë aftësi të reja. Nëse jeni duke këshilluar një të afërm për një çështje financiare ose duke mësuar një mik që të përdorë më mirë talentin e tij, do të thotë shumë për ju të jeni një ndihmë e dobishme.

Bricjapi

Diçka do të rezultojë me një ndryshim në minutën e fundit të planeve. Kjo gjë do t'ju shqetësojë dhe mërzisë. Nëse diçka e ngjashme ka ndodhur më parë, do të ndjeni se do të jeni gati të merrni parasysh rutinat e reja.

Ujori

You are getting bored with the same routines. Because of this, if someone offers to take on some of your commitments, you will gladly accept them. You will find a way to get them back.

Pisces

If you have agreed to participate in a trip or activity, make sure you have prepared properly. You wouldn't have expected to get such an enthusiastic response to some of the ideas you presented. One of the things you suggest will have huge consequences when someone knows a way to make it happen.