HOROSKOP

Horoscope for September 23 by Russell Grant

Horoscope for September 23 by Russell Grant

Aries

A group effort of a long-term nature will begin. Family and close friends are supportive in these plans. It might be to make money, it might just be for fun, but what's most important to you is the enjoyment you all will get out of it. You have an important role to play.

Taurus

Don't let your heart rule your head. Keep your emotions under control. A situation will not be easy when feelings are involved. You will realize that someone has changed their mind about some deal.

Gemini

A friend who normally hides his feelings and rarely reveals what he's thinking needs a shoulder to cry on. Be there for them when you feel they need you. Change is needed to achieve a goal, and the people in your life who matter will offer their support.

The crab

You will agree on some plans with friends and you will be the organizer. Energy and enthusiasm for new projects will inspire others to spring into action. However, with everyone looking to you for guidance, you didn't expect that starting something new would require so much effort from you.

Leo

Ju duket mjaft zbavitëse që dikush ankohet se nuk mund t'ju kapë sa herë që ka nevojë për ju. Njerëzit që kanë pasur nevojë për ju kohët e fundit, janë ata që do të shmangni. Ndonjëherë ju duhet të jeni pak të ashpër në mënyrë që të gjithë të fillojnë të marrin vendimet e tyre dhe të bëjnë gjëra për veten e tyre.

Virgjëresha

Sa më shumë të jepni, aq më shumë do të marrin të tjerët nga ju. Ju jeni duke bërë shumë pa menduar për këtë, sepse fokusi juaj është të kryeni punë. Disa njerëz nuk po e bëjnë punën e tyre, por ata duhet të detyrohen që të bëjnë atë që ju takon.

Peshorja

Ecni me kujdes dhe merrni parasysh të mirat dhe të këqijat e marrjes së një detyre të re. Kjo do të thotë të lini diçka ose dikë pas dhe nuk do të jetë një vendim i lehtë. Nëse e gjeni veten duke menduar, kjo nuk do të jetë diçka që nuk do ju trishtojë.

Akrepi

Duhet të relaksoheni, por vazhdoni t'i thoni vetes se keni shumë për të bërë. Megjithatë, ideja për të lënë disa punë për një ditë tjetër do të jetë e mirë. Vazhdimi do të shkaktojë tension dhe sëmundje të lidhura me stresin. Kjo mund të shmanget duke marrë disa ditë pushimi.

Shigjetari

Ju e dini se dikush nuk do ta miratojë, por po mendoni të blini diçka të madhe dhe të shtrenjtë. Thjesht dëshironi të ndjeni se po bëni më shumë sesa thjesht të paguani faturat me paratë tuaja të fituara me vështirësi. Megjithatë, dëgjoni se çfarë thonë të tjerët, ose mund të përfundoni duke i humbur paratë tuaja.

Bricjapi

It's time for someone to have more self-confidence and be less dependent on you. Don't feel guilty that you don't have to do everything yourself. An argument with a friend can be resolved. Reach out to put this relationship on a better path.

Aquarius

A job you took as a temp shows no signs of ending. It is more beneficial for others to continue this situation. If these additional responsibilities have begun to weigh you down, it is better to give up.

Pisces

Make a list of priorities and study these points one by one. Don't expect to finish everything you need to do by this evening. Ask for help if it looks like someone is looking for something to do. A practical friend will give some good advice on how to cope with everything you have to do.