HOROSKOP

Horoscope for September 23 by Russell Grant

Horoscope for September 23 by Russell Grant

Aries

If you are aware that your health could be better, this would be a good time to change your diet. Eating healthier will be a good start. You may also benefit from a new sport or outdoor activity. This shouldn't be too difficult, but practice will do you good.

Taurus

You're not one to exaggerate situations, but someone else you know has a habit of making drama out of simple situations. It will surprise you to hear someone else describe the same event in an equally dramatic way.

Gemini

Mund të kaloni më shumë kohë me partnerin dhe familjarët për shkak se duhet të merreni me punë që kanë nevojë për më shumë se një person. Edhe nëse këto janë shtyrë për ca kohë, ju do ta shijoni dhe do ta vlerësoni këtë shans për të qenë në shoqërinë e njëri-tjetrit.

Gaforrja

Një mik i vjetër është në mendjen tuaj. Dikush po ju bën thirrje që të ktheheni në kontakt me ta. Ju mendoni se ata do t'ju kishin kontaktuar tani nëse do të donin t'ju shihnin. Ajo që nuk keni marrë parasysh është se ata mund të mendojnë të njëjtën gjë për ju.

Luani

Nëse përpiqeni të fshini diçka që ka të bëjë me paratë e kursyera, situata vetëm sa do të përkeqësohet. Faturat duhet të paguhen dhe këtë nuk mund ta injoroni më. Jini të vendosur me këdo që po justifikohet pse nuk mund të paguajë një kredi.

Virgjëresha

Jeni përpjekur të mendoni për një mënyrë për të reduktuar angazhimet tuaja. Ky mund të jetë shansi juaj për të hequr disa nga barrat që njerëzit e tjerë kanë hedhur mbi supet tuaja. Ka ardhur koha që njerëzit e tjerë të fillojnë të kujdesen për përgjegjësitë e tyre.

Peshorja

Kudo që të shkoni duket se ka një faktor pengues. Shmangni miqtë negativë, ankesat e të cilëve vetëm sa do ta përkeqësojnë situatën. Nëse jeni duke udhëtuar dhe duke përdorur një navigator, mos ndiqni verbërisht udhëzimet që instinktivisht mendoni se mund të jenë të gabuara. Diskutimet këtë mbrëmje kanë më shumë gjasa të jenë on-line sesa ballë për ballë.

Akrepi

Marrja e punëve shtesë në vendin e punës do të ndihmojë që gjërat të ecin pa probleme. Megjithatë, nëse po bëni sakrifica personale për të kënaqur shefin tuaj, duhet të jeni të sigurt që ai nuk do të fillojë të përfitojë nga mirësia juaj. Ju duhet të shpërbleheni siç duhet për përpjekjen tuaj.

Shigjetari

Ka shumë mundësi të tjera për karrierën nga të cilat mund të zgjidhni. Ju mund të mos keni planifikuar të bëni ndonjë ndryshim në këtë fushë, por zgjedhjet do t'ju ofrohen. Nëse shkoni me një mundësi emocionuese, kjo mund të nënkuptojë se duhet të lini dikë ose diçka pas jush.

Bricjapi

Dikush në familje do të presë që ju të paguani pjesën e tij të faturave. Nuk dëshironi që financat e përbashkëta të ngacmohen dhe për këtë arsye do t'i përballoni këto shpenzime. Megjithatë, kjo nuk është një situatë që nuk mund ta lejoni të vazhdojë.

Ujori

You need variety and you need something to occupy yourself if you want to feel like you're making better use of your time. A fundraiser will produce results that you will all be proud of. A desire for change or something new can be soothed by organizing a trip or vacation.

Pisces

You will start a new friendship or partnership. You may think you've met someone who really understands you. Give this relationship time as you still need to work on getting to know each other. The joint agreements being discussed now will match your hopes that a difficult situation will be handled successfully.