HOROSKOP

Horoscope for November 24 by Russell Grant

Horoscope for November 24 by Russell Grant

Aries

You're thinking about those plans you made months ago, but now is not the time to make any changes. Your life is a whirlwind of activity. Commitments already made take time and money and you have no opportunity to consider anything new. Finish what you've already started.

Taurus

You like to work and are determined to achieve the goals you are currently aiming for. At the same time you push yourself to your limit. Don't be proud and accept help when you need it or it's offered. A colleague's advice can be critical to your success.

Gemini

A new friend will disappoint you. You are upset with yourself for putting so much faith in them. You were just starting to feel like you were getting to know someone and enjoying their company. It is hard to believe that they are not the person you thought they were.

The crab

You feel strongly that someone cannot be trusted. That is why you will be very careful about what you say when you are in their company. It will not be possible to go in a straight line to get what you want. It will take time, but trust your instincts, break away from your chosen path and you will discover more.

Leo

Ashtu siç jeni gati të hiqni dorë nga një punë që ka pasur shumë probleme, do të gjeni një zgjidhje dhe do të shihni përparim. Në fund të fundit, do të jetë një lehtësim të zbuloni se nuk jeni në një rrugë pa krye. Një koleg është i sëmurë. Mos harroni t'u dërgoni urimet më të mira për një shërim të shpejtë.

Virgjëresha

Një udhëtim që ju largon nga vende ose fytyra të njohura do të duket papritur shumë tërheqës, veçanërisht nëse kjo do të thotë se mund t'i shpëtoni shoqërisë së një miku ose të afërmi që ka filluar t'ju shqetësojë. Kështu do të merrni pak kohë për të menduar.

Peshorja

Një mik që e ka të vështirë të përballojë një ndarje, mendon se mund t'ju telefonojë në çdo kohë, ditë apo natë për të qarë mbi supet tuaja. Ju pëlqen të ndjeni se mund të jeni gjithmonë aty për miqtë në nevojë, por ka një kufi për sa shumë ndihmë mund të ofroni.

Akrepi

Kufizimet ligjore dhe financiare do t'ju shkaktojnë shumë zhgënjim. Asgjë nuk do të përfitohet nga acarimi me njerëzit që bëjnë vetëm punën e tyre. Kjo është diçka që nuk mund ta shmangni. Besoni se gjithçka do të dalë mirë në fund.

Shigjetari

Një vërejtje e çuditshme dhe e papritur që dikush e hedh në rrugën tuaj mund t'ju bëjë të nervozoheni. A po ndodh diçka për të cilën nuk keni qenë në dijeni? Një i afërm i cili sillet keq, ka filluar t'ju shkaktojë dhimbje koke. Një dhuratë ose ofertë e marrë më vonë do t'ju kujtojë vlerën e miqësisë së vërtetë.

Bricjapi

The received news speaks of another increase in expenses making a financial goal even further than you thought. Let your conscience be your guide when you find yourself in the middle of an emotional drama. You will need some time just to think.

Aquarius

Someone will be looking for a chance to right a past wrong. It would be a shame to turn them down when they seem sincere as you could accomplish something special together. The last worries will soon be gone.

Pisces

Ignoring your own needs in an effort to please other people is not the way to maintain a relationship. You cannot continue to put someone else's wishes before your own. Listen to their views and take into account the concerns expressed by others. Then, weigh these with your feelings as well.