HOROSKOP

Horoscope for September 24 by Russell Grant

Horoscope for September 24 by Russell Grant

Aries

You're starting to get bored sitting around. An unexpected challenge will really grab your interest. Once you get your feet wet, you'll do great. An old friend will be in touch to arrange a meeting. Suddenly life has more to offer.

Taurus

You are tired of the way your partner or family ignores important issues like finances and household chores. No one can accuse you of being slow or lazy. This may be why they rely heavily on you to keep everything organized. Start insisting that they do their share of chores.

Gemini

It is not a good idea to give in to temptation. You will regret it if you spend more time on fun than on work. Resist the temptation to overspend. You can even enjoy a little. Someone in the family but stays at home and would love it if you stayed with them too.

The crab

You just don't want to be tied down with too many difficult responsibilities. When you decline the opportunity to join a new group effort, the reason is plain and simple. Someone will try to make you change your mind for their own interests, but you have your own ideas.

Leo

It can be fun to act on impulse, but today is not a good time to jump without thinking about the possible consequences. You will regret it if you let someone talk you into joining a risky venture.

Virgo

Një miqësi afatgjatë është në krizë. Nuk e kishit menduar kurrë se do të arrinit në konflikt me njëri-tjetrin, por kjo situatë po ju dhemb. Mund të mos e shihni më kurrë njëri-tjetrin.

Peshorja

Jeni të pakënaqur me planet që po bëhen rreth jush. Një aktivitet në komunitet po ju shkakton netë pa gjumë dhe ankth. Diskutojini shqetësimet tuaja me një këshilltar lokal ose dikë që është në gjendje t'ju ndihmojë. Bëni kujdes në lidhje me paratë dhe emocionet.

Akrepi

Një shkëputje nga rutina juaj e zakonshme do të sillte një ndryshim freskues. Nëse keni shumë për të përfituar nga kjo mundësi, mendoni të organizoni një festë në të ardhmen e afërt me partnerin dhe familjen tuaj. Ju nuk jeni i vetmi që mund të bëni një ndryshim.

Shigjetari

Për shkak se keni disa ide të shkëlqyera se si të mbushni kohën, nuk do të keni asnjë problem të bindni familjen, miqtë ose kolegët tuaj që të bien dakord me planet tuaja. Ndarja e mendimeve tuaja me ata me të cilët punoni do të hedhë bazat për një të ardhme më fitimprurëse.

Bricjapi

Nuk ndiheni shpesh të detyruar të diskutoni ndjenjat tuaja me të tjerët. Kjo është arsyeja pse një bisedë e hapur do të sjellë disa surpriza. Njerëzit me të cilët do të flisni, do ta vlerësojnë këtë. Dikush mund të zbulojë diçka të rëndësishme edhe për veten.

Ujori

Dikush do të kundërshtojë me zë të lartë disa nga idetë tuaja. Kjo do t'ju shqetësojë më shumë sesa do ta shprehni. Pas një debati të vështirë, do të preferoni të qëndroni vetëm, pa komentet dhe fyerjet e dikujt.

Peshqit

A friend or partner has expensive tastes. You are too early in this relationship to be able to make comments or give advice that may not be well received. You don't want to kill their enthusiasm, but you can suggest that you can't join some of the plans unless they find a cheaper alternative.