HOROSKOP

Horoscope for September 24 by Russell Grant

Horoscope for September 24 by Russell Grant

Aries

Visiting a place that has a huge impact on your senses will make you realize how much you needed this break from the routine. A trip to the beach or spending time in the countryside will inspire you to want to take a piece of this world home with you. A local craft store may provide the answer.

Taurus

Joining an old group of friends for a specific purpose, helping and supporting each other, will make you feel part of a happy team. Someone will suggest that they all meet later for a drink. You must be vigilant to avoid unnecessary expenses.

Gemini

Workplace disputes can be resolved. A colleague who thinks he knows better than everyone else has started taking on projects that need to be shared with others. You may decide to say something to them, and as long as you say it tactfully, you should be able to handle the situation successfully without any bad feelings.

The crab

An inability to focus on your usual responsibilities may be an indication that you are overdue for a vacation. A distinct lack of enthusiasm for almost anything and a strong desire to shut out the world is your body's way of telling you that you've been overdoing things lately and need a break.

Leo

Një bonus, një fitore e vogël ose dhuratë financiare do t'ju mundësojë ju dhe një partner të bëni marrëveshje të forta për një festë të ardhshme. Jeni beqar? Dikush është i interesuar për ju. Nëse jeni dakord me sugjerimet e tyre, takimi mund të jetë argëtues këtë mbrëmje.

Virgjëresha

Miqësi të reja janë të mundshme dhe ato do të lulëzojnë nëse e detyroni veten të fshihni çdo ndrojë që ndjeni fillimisht. Cilatdo qofshin planet tuaja, qëllimi juaj duhet të jetë të bëni më të mirën përpara. Qëndroni pozitivë dhe shpresëdhënës dhe imagjinoni veten duke arritur një qëllim të veçantë. Vazhdoni t'i thoni vetes se mund ta bëni këtë.

Peshorja

Ju keni një zgjedhje për të bërë dhe dikush është duke pritur me durim në periferi për vendimin tuaj. Pikëpamja juaj optimiste do të ketë një efekt stimulues në romancë. Jeni beqar? Karizma juaj dhe cilësitë magnetike do të tërheqin vëmendjen e dikujt me një personalitet po aq të fortë.

Akrepi

Do të preferoni t'i kushtoni gjithë kohën një marrëdhënieje të veçantë. Momentet cilësore të kaluara së bashku do t'ju kujtojnë se sa e mirë mund të jetë jeta. Ju mund të ktheheni ashpër në të tashmen në një mënyrë që nuk do t'ju pëlqejë fare.

Shigjetari

Bashkëpunimi me një koleg më të ri do të ketë shumë përparësi. Energjia e tyre i bën të pandalshëm dhe do të frymëzoheni nga idetë e tyre entuziaste. Ju mund të bëni shumë për të rritur besimin e tyre dhe ata do të jenë të hapur ndaj sugjerimeve tuaja.

Bricjapi

Një udhëtim i shkurtër do të përfshijë një ribashkim me miqtë e vjetër. Ju gjithashtu mund të shfrytëzoni këtë shans për të vizituar një nga vendstrehimet e fëmijërisë suaj ose për të telefonuar një të afërm të preferuar. Jini fleksibël kur dikush ju fton të provoni një restorant të ri.

Ujori

Inkurajimi dhe siguria juaj do të ndihmojnë për të bërë një ndryshim për dikë që duket se ka humbur besimin e tij. Ndërsa besimi i tyre në vetvete rritet, do të përmirësohet edhe standardi i punës së tyre. Ju mund të mos e kuptoni se sa shumë do të thotë për dikë që po e ndihmoni në një situatë të vështirë.

Peshqit

An elderly relative will decide to take everyone's advice even though it means a big change ahead of them. You all have our best interest at heart. Your family will heave a sigh of relief when this is an issue that has caused a lot of concern.