HOROSKOP

Horoscope for September 25 by Russell Grant

Horoscope for September 25 by Russell Grant

Aries

Personal relationships are improving. You will notice that your partner or a close friend is more open to suggestions and inclined to join you in your plans. You will have many chances to increase romance and add some sparkle to your personal life. This relationship will flourish and grow.

Taurus

Sometimes there doesn't have to be a reason why you suddenly feel optimistic and confident that your life will get better soon. Sometimes intuition plays its role. Besides, you're working hard and all the time you're putting into achieving results should make a difference.

Gemini

If you are serious about your goals you will know when to act even if the chance to promote your goals comes unexpectedly. It may not have been part of your plans for the day, but if you find a way to deal with a rival who keeps throwing obstacles in your way, do it.

The crab

Friends don't agree with you, your family is making plans that don't suit you, and you're tired of trying to please everyone. Today you need to leave and find a way to please yourself. Quiet activities will suit you. It will also be a relief if you are able to avoid anyone complaining to you.

Leo

Jeni të zhgënjyer me shefin ose një koleg që ka pritshmëri joreale nga ekipi. Cilësitë e tyre perfeksioniste dhe kërkesat e larta po shkaktojnë shumë pakënaqësi. Ju nuk e keni idenë se çfarë pritet nga ju nga një moment në tjetrin. Duket sikur dikush po ju pengon qëllimisht të vazhdoni me planet tuaja.

Virgjëresha

Mund të jetë e vështirë të jeni entuziaztë në punë kur dikush në një pozicion drejtues nuk vlerëson gjithçka që bëni për të. Jeni tepër të ndjeshëm ndaj komenteve kritike dhe kjo sepse nuk mendoni se e meritoni këtë. Pse të mos ju lavdërojnë për arritjet tuaja të shumta?

Peshorja

Do t'ju ofrohet një rol i veçantë që prisnit t'i jepej dikujt tjetër. Kjo mundësi e re dhe emocionuese do të sjellë entuziazmin tuaj në jetë. Shkathtësia juaj krijuese do të mirëpritet në një përpjekje grupi ose komuniteti. Një mik do t'ju bindë të provoni diçka të re dhe të guximshme.

Akrepi

Pothuajse kudo që shkoni duket se jeni të kërkuar. Do të jetë e rëndësishme që një i afërm të shohë të zgjidhur një çështje familjare. Ju mund ta kuptoni pse ata ndihen kështu dhe nëse e shikoni dilemën nga një këndvështrim i ri, mund të dilni me një sugjerim për trajtimin e problemit nga një këndvështrim tjetër.

Shigjetari

Me kaq shumë gjëra që ndodhin rreth jush, nuk ka gjasa që të kaloni shumë kohë në të njëjtin vend. Do të dëshironi të merrni pjesë në sa më shumë aktivitete.

Bricjapi

Një aktivitet mund të jetë gjithashtu shumë i kushtueshëm. Disa njerëz po shpenzojnë para sikur të rriteshin në pemë. Ju keni fatura për të paguar dhe nuk dëshironi të jeni në borxhe në të ardhmen. Nuk ka rëndësi se çfarë ankesash mund t'ju vijnë, ju do të vendosni limitin e shpenzimeve para fillimit të ditës dhe do t'i përmbaheni atij.

Ujori

Disa marrëveshje do të anulohen për shkak të problemeve ose një sëmundjeje. Kjo nuk ka të bëjë me ju, por dikush që është shumë i zhgënjyer do t'ju akuzojë se i keni prishur ditën. Më në fund ata do të kuptojnë se nuk është faji juaj. Këto gjëra ndodhin dhe ju do të gjeni një moment tjetër kur do të arrini të takoheni.

Peshqit

If things have been boring at work, that will change. A new face will join your team and their ideas will be inspiring. A project may seem like a failure at first, but give it time. Spontaneous things will bring you a lot of pleasure.