HOROSKOP

Horoscope for September 26 by Russell Grant

Horoscope for September 26 by Russell Grant

Aries

A group effort of a long-term nature will begin. Family and close friends are supportive in these plans. It might be to make money, it might just be for fun, but what's most important to you is the enjoyment you all will get out of it. You have an important role to play.

Taurus

Don't let your heart rule your head. Keep your emotions under control. A situation will not be easy when feelings are involved. You will realize that someone has changed their mind about some deal.

Gemini

Një mik që normalisht fsheh ndjenjat e tij dhe që rrallë zbulon atë që po mendon, ka nevojë për një shpatull për të qarë. Jini pranë tyre kur ndjeni se ata kanë nevojë për ju. Nevojiten ndryshime për të arritur një objektiv dhe njerëzit në jetën tuaj që kanë rëndësi do të ofrojnë mbështetjen e tyre.

Gaforrja

Do të bini dakord për disa plane me miqtë dhe do të jeni ju organizatori . Energjia dhe entuziazmi për projekte të reja do t'i frymëzojë të tjerët në veprim. Megjithatë, meqë të gjithë ju kërkojnë udhëzime, nuk e kishit pritur që të filloni diçka të re do të kërkonte kaq shumë përpjekje nga ju.

Luani

Ju duket mjaft zbavitëse që dikush ankohet se nuk mund t'ju kapë sa herë që ka nevojë për ju. Njerëzit që kanë pasur nevojë për ju kohët e fundit, janë ata që do të shmangni. Ndonjëherë ju duhet të jeni pak të ashpër në mënyrë që të gjithë të fillojnë të marrin vendimet e tyre dhe të bëjnë gjëra për veten e tyre.

Virgjëresha

Sa më shumë të jepni, aq më shumë do të marrin të tjerët nga ju. Fokusi juaj është në kryerjen e punës. Disa njerëz nuk po bëjnë punën e tyre, por ata duhet të detyrohen që të bëjnë atë që iu takon.

Peshorja

Ecni me kujdes dhe merrni parasysh të mirat dhe të këqijat e marrjes së një detyre të re. Kjo do të thotë të lini diçka ose dikë pas dhe nuk do të jetë një vendim i lehtë. Nëse e gjeni veten duke menduar, kjo nuk do të jetë diçka që nuk do ju trishtojë.

Akrepi

Duhet të relaksoheni, por vazhdoni t'i thoni vetes se keni shumë për të bërë. Megjithatë, ideja për të lënë disa punë për një ditë tjetër do të jetë e mirë. Shtytja dhe vazhdimi do të shkaktojë tension dhe sëmundje të lidhura me stresin. Kjo mund të shmanget duke marrë disa ditë pushimi.

Shigjetari

Ju e dini se dikush do të mos e miratojë, por po mendoni të blini diçka të madhe dhe të shtrenjtë. Ju thjesht dëshironi të ndjeni se po bëni më shumë sesa thjesht të paguani faturat me paratë tuaja të fituara me vështirësi. Megjithatë, dëgjoni se çfarë thonë të tjerët ose mund të përfundoni duke i humbur paratë tuaja.

Bricjapi

Është koha që dikush të ketë më shumë besim tek vetja dhe të jetë më pak i varur nga ju. Mos u ndjeni fajtor për largimin e askujt nëse ai e ka zakon të presë që ju të hiqni dorë nga gjithçka sa herë që ata kanë nevojë për ju. Një debat me një mik mund të zgjidhet. Zgjasni duart për ta vendosur këtë marrëdhënie në një rrugë më të mirë.

Ujori

Një punë që e keni marrë si të përkohshme nuk tregon asnjë shenjë përfundimi. Është më e leverdishme që të tjerët ta vazhdojnë këtë situatë. Nëse këto përgjegjësi shtesë kanë filluar t'ju rëndojnë është më mirë të hiqni dorë.

Peshqit

Make a list of priorities and study these points one by one. Don't expect to finish everything you need to do by this evening. Ask for help if it looks like someone is looking for something to do. A practical friend will give some good advice on how to cope with everything you have to do.