HOROSKOP

Horoscope for September 27 by Russell Grant

Horoscope for September 27 by Russell Grant

Aries

You have so much to do that you hope to make the most of every hour of the day. You will also have to work at night. This single determination can have a debilitating effect on your health if you're not careful.

Taurus

Progress is slower than expected. It doesn't help that the people around you, who are starting to panic, aren't very organized. You take a more consistent and practical approach to your work and that way, you'll actually get results.

Gemini

One person can ruin everyone else's day just because they got out of bed on the wrong side. Refuse to fall for the bait of someone trying to provoke an argument. Hopefully their mood will improve later when some of your favorite friends get together.

The crab

Balance is essential. If you work with the public, arrange it so that you have times when you can be alone to strike a balance between the demands of others and your private needs. If you work with machinery or at a desk, physical strain can result from staying in the same position or using the same muscles over and over.

Leo

Do të dëshironit të flisnit, por keni një ndjenjë të fortë se dikush nuk do ta kuptojë vërtet atë që ndjeni ose çfarë po kaloni. Kjo është arsyeja pse ju ndaloni të shprehni ndjenjat tuaja. Jeni beqar? Së shpejti mund ta gjeni veten duke u takuar me dikë që është edhe i pasur dhe i pashëm.

Virgjëresha

Dikush që nuk e prisnit kurrë ta shihnit më, do të shfaqet papritur. Kjo do t'ju bëjë të kaloni një përzierje emocionesh kontradiktore. Edhe pse keni ndarë disa momente të lumtura, ka pasur trishtim të lidhur me ndarjen tuaj. Nuk do të keni pritur që të përballeni me këtë sot.

Peshorja

Dëgjoni të gjitha pikëpamjet që shprehen rreth jush. Ka një balancë pozitive dhe negative dhe duke marrë parasysh gjithçka që po dëgjoni, do ta keni më të lehtë të merrni një pamje më të qartë. Në biznes, mundësitë do t'ju vijnë përmes kontakteve ekzistuese.

Akrepi

Keni arritur një fazë në karrierën tuaj ku do t'ju duhet të merrni një vendim të rëndësishëm. Ju nuk jeni plotësisht të kënaqur për këtë, por dikush pret të dëgjojë nga ju. Do të duhet të bëni një zgjedhje dhe ta bëni atë shpejt.

Shigjetari

Do të keni mundësinë gjatë ditëve në vijim, të sistemoni keqkuptimet e së shkuarës me një fqinj apo familjar. Varet nga ju nëse do ta merrni apo jo këtë. Çelësi për një marrëdhënie të lumtur qëndron në gatishmërinë tuaj për të qenë të hapur dhe të sinqertë në të gjitha marrëdhëniet tuaja.

Bricjapi

Do të keni një ide më të mirë për perspektivat afatgjata të një sipërmarrjeje të re pasi të keni marrë pjesë në një takim të fokusuar në hulumtimet që janë bërë deri më tani për këtë. Një i huaj mund të jetë i dobishëm për t'ju ndihmuar të kuptoni çështjet që ju kanë shkaktuar shqetësime. Do ta vlerësoni durimin e tyre.

Ujori

Dikush me të cilin punoni ose e shihni në shoqëri do të bëjë komente për çështje që nuk i shqetësojnë. Pyetjet që ata bëjnë i bëjnë të duken sikur po interesohen shumë për punët tuaja private. Edhe pse ky person mund të jetë i drejtpërdrejtë në të folur, a kanë ndonjë të drejtë të thonë atë që thonë?

Peshqit

A relative is going through some difficulties. They will welcome your support and advice. You may feel differently than them when it comes to a decision they are making, but remember it is their life. Respect them for the choices they make.