HOROSKOP

Horoscope for September 28 by Russell Grant

Horoscope for September 28 by Russell Grant

Aries

You're busy, busy, and it won't matter if it lasts a few more days. On the other hand, if you continue without taking regular breaks, you should be prepared as the time will come when you cannot do another thing without taking a break.

Taurus

A friend or colleague is trying to get you to participate in a venture that is not without risk. You can understand their excitement, but you'll also be aware of what could go wrong, and that makes you uncomfortable getting involved.

Gemini

Ia vlen të shpenzoni pak kohë shtesë për t'u siguruar që faktet, shifrat dhe detajet e tjera të çdo gjëje për të cilën po punoni janë të sakta. Nuk ka rëndësi se sa e vogël ose e parëndësishme mund të jetë një çështje, kushtojini vëmendje ose mund të humbisni diçka që do të shkaktojë probleme ose vonesa të panevojshme në të ardhmen.

Gaforrja

Keqkuptimet hedhin hije mbi një marrëdhënie të ngushtë ose miqësi. Sigurohuni t'i qaseni kësaj me diplomaci. Me konsideratë dhe mirëkuptim do të kapërceni çdo problem mes jush.

Luani

Disa plane që bën një mik do të jenë të çuditshme në një farë mënyre. Pavarësisht nëse mendoni se këto janë të çuditshme apo të mrekullueshme, mund të prisni dhe të shihni se si ndihen të tjerët përpara se të pranoni të bashkoheni. Një ofertë emocionuese do t'ju vijë. Ecni me kujdes.

Virgjëresha

Një person i dashur po shpenzon pa menduar dhe kjo është një situatë që nuk mund të vazhdojë. Do t'i mbani të ndara financat tuaja pasi përpjekjet e fundit për të zgjidhur çështjet e përbashkëta të parave duket se nuk kanë çuar askund.

Peshorja

Përqendrimi juaj nuk është aq i mirë sa duhet. Ju ndjeni një nevojë të fortë për t'i shpëtuar rutinës dhe përgjegjësisë. Nëse kjo nuk është e mundur, ecni me kujdes. Kontrolloni dy herë detajet e dokumenteve të rëndësishme dhe kërkoni këshillën e dikujt mendimin e të cilit e besoni.

Akrepi

Po filloni të korrni shpërblime për farat e mbjella në të kaluarën. Idetë dhe përpjekjet po realizohen. Nëse jeni duke kërkuar për disa udhëzime, dëgjoni ata me përvojë. Nëse shpresoni të merrni një promovim ose një rritje të vogël të pagës, prisni të bëni një përparim të këndshëm.

Shigjetari

Një dhuratë që blini ose një favor që i bëni dikujt me shpresën për t'i pëlqyer do të rezultojë të jetë humbje parash dhe përpjekjesh. Për arsye që nuk i kuptoni mirë, kjo dhuratë do t'ju kthehet ose oferta e një favori do të refuzohet. Marrëdhëniet janë konfuze.

Bricjapi

Po ndodhin gjërat më të rëndësishme në jetë në të cilat jeni fokusuar tani. Jeni të vetëdijshëm për shqetësimin e një shoku ose kolegu, por gjithashtu e dini se është koha që ata t'i marrin gjërat më seriozisht nëse duan të arrijnë diku. Sikur qëndrimi dhe qasja e tyre ndaj përgjegjësive të përbashkëta të përputheshin me tuajat. Sa mirë do të ishte.

Ujori

Ignore all thoughts of giving up or putting some work off for another day. You would feel so much better just getting rid of them. Finish what you started and don't be tempted to change your mind about a commitment already made.

Pisces

You won't get distracted and stay on point during important meetings and conversations. By keeping discussions on a strictly practical level, decisions will be made much easier than expected. The work done behind the scenes will bring you praise and admiration.