HOROSKOP

Horoscope for April 30 by Russell Grant

Horoscope for April 30 by Russell Grant

Aries

A younger relative needs someone to talk to. He will be grateful that you give him some of your time. A talented friend will assist in a group project when things do not go as hoped or as expected.

Taurus

Circumstances may seem to conspire against your plans. An event you have been eagerly awaiting to attend is unlikely to continue as stated at the outset. Something you see or hear will touch you emotionally. You may think you will never find true happiness, but time will change that way of thinking.

Gemini

It will be frustrating when a business or financial deal breaks down. No matter how it may seem, this is not the end. Be prepared to discuss this as an alternative arrangement can be agreed upon. It may not be so appealing, but at least there was room for maneuver.

Crab

Just as a key opens a door, endurance is the key to a happy relationship. You can hold the key to someone's heart and this relationship will be like no other you have ever experienced.

Leo

You know you are wasting time wasting your energy on a variety of different areas, but everyone seems to love you and you are trying to please everyone. It's hard to agree with anything when you're expected to be there for your family, friends and colleagues at the same time.

Virgo

Askush nuk po e pranon një gabim që është bërë dhe kjo ka filluar t'ju mërzitë. Një person fajëson një tjetër, ata do të fajësojnë dikë tjetër dhe ju po përpiqeni të arrini në rrënjën e problemit. Do të duket sikur po ecni në një rreth vicioz, por ju takon juve t`i gjeni përgjigjet.

Peshorja

Pas disa sfidave dhe vështirësive do të fillojë të duket sikur gjërat tani po shkojnë sipas mënyrës tuaj. E panjohura është tërheqëse ndërsa filloni të kërkoni gjëra të reja dhe emocionuese për të bërë. Mos u habitni nëse e gjeni veten duke u interesuar për terapitë alternative.

Akrepi

Ka shumë gjëra që ndodhin përreth jush dhe ju nuk jeni gati të uleni dhe të shikoni të gjitha mundësitë e mira që po krijohen nga të tjerët. Mendja juaj vazhdon të kthehet në idenë e udhëtimeve dhe pushimeve. Bërja e një rezervimi do t'ju japë juve dhe familjes tuaj kohë për të planifikuar emocionet që ju presin.

Shigjetari

Një projekt në grup do të jetë më sfidues nga sa e kishte parashikuar fillimisht ndonjë prej jush. Dilema juaj tani është: a të vazhdoni me këtë? A ka ndonjë vlerë për ju që të futeni më thellë apo është koha për të ecur më tej? Ka shumë që do të përfitojnë nga kontributi juaj në këtë sipërmarrje, por ju gjithashtu duhet të mendoni për mirëqenien tuaj.

Bricjapi

Jeni gati të përvishni mëngët dhe të filloni një program rinovimi mjaft ambicioz. Familjarët nuk do të jenë aq të prirur ndaj përgatituni për ndonjë debat. Nëse kjo ka qenë në plan për disa kohë, ju mund të sugjeroni përfitimet praktike sa më shpejt.

Ujori

Mund ta gjeni veten duke kruar kokën në disa punë që në raste të tjera mund t'i bëni me sy mbyllur. A është kaq e rëndësishme të vazhdoni më tej? Përqendrimi juaj po ju zhgënjen dhe nëse nuk mund ta detyroni veten të përqendroheni, mund të pranoni ndihmën që ju ofrohet kur dikush ju ofrohet të marrë përsipër disa detyra për ju.

Peshqit

You can not help but wonder if a friend has deliberately forgotten to convey a message or information you need. It may have been a real mistake, so keep your doubts to yourself until you find out more. You can find something online even though you had no intention of making any expense.