HOROSKOP

Horoscope for September 30 by Russell Grant

Horoscope for September 30 by Russell Grant

Aries

You have a long to-do list today. Distraction and fixation on the past will not help you. It can even stir up emotions you never thought you'd feel again. Your reactions will surprise you and make you reevaluate the past and the present.

Taurus

A young person's comments or behavior will make you laugh. Just don't let them see your reaction, otherwise they'll get used to it and it won't be as fun later. You're upset about a work issue, but don't take it out on your boss. Be patient and in time you will achieve what you want.

Gemini

If you take on a job, aim to do it right. Leaving everything to the last minute is not the right way to get the job done to a high standard. Thinking of getting in touch with someone you haven't seen in a while. Losing a phone number is the Universe's way of helping you move on.

The crab

You've been curious about an incident for some time, but didn't want to ask too many questions. All will be revealed when someone reopens this in chat and gives you all the answers you've been looking for.

Leo

People are impressed by the talent. They may not understand the hard work to achieve results. You're starting to wonder how long you'll be able to do this. Continue to have positive thoughts to avoid anxiety. Focus your energies on success.

Virgjëresha

Doni të qëndroni me dikë edhe pse e dini që familja juaj nuk e miraton këtë marrëdhënie. Ecni me kujdes dhe mendoni nëse ata janë të denjë për një sakrificë kaq të madhe. Më shumë detaje do të zbulohen në një takim pune, nga sa keni menduar ndonjëherë se ishte e mundur.

Peshorja

Vetëm për shkak se një mik ju inkurajon të eksperimentoni me një strategji të re për të fituar para, nuk do të thotë se do të funksionojë. Përpjekjet e para mund të jenë zhgënjyese dhe megjithëse kjo do t'ju zhgënjejë, shikojeni si një mundësi për të modifikuar planet, për t'i bërë ato më praktike.

Akrepi

Zgjidhini fjalët tuaja me kujdes gjatë një bisede delikate. Ju mund të thoni më shumë sesa keni menduar për një çështje që duhet mbajtur sekret. A po e hidhni besimin tuaj te njerëzit e duhur? Nëse dikush ju ka zhgënjyer më parë, mund ta bëjë këtë përsëri. Lërini ngjarjet që kanë ndodhur kohët e fundit t`ju bëhen mësim.

Shigjetari

Ju e kuptoni se ka diçka të rëndësishme që nuk thuhet gjatë bisedave ballë për ballë dhe në internet. Derisa të merrni përgjigjet, po përpiqeni të plotësoni vetë boshllëqet që mungojnë. Do të ishte më e lehtë t'i bëni ato pyetje që po vërtiten në mendjen tuaj. Vetëm kështu do të mund të kaloni në gjëra të tjera.

Bricjapi

Rikthimi në arsim do t'ju japë një shans për të përfunduar një kurs që është ndërprerë në të kaluarën. Nuk je kurrë shumë i vjetër për të mësuar dhe ndjekja e një kursi studimi është një mënyrë e shkëlqyer për t'i dhënë trurit një stërvitje të mirë. Dikush i afërt është i prirur të bëjë ndryshime. Dekurajojeni, pasi nuk do të përfitojë aq sa mendon nga këto ndryshime.

Ujori

Mendimi juaj për dikë që keni takuar në të kaluarën dhe që nuk ju ka lënë përshtypje të mirë po ndryshon. Kur e gjeni veten duke punuar ose duke kaluar kohë me ta përsëri, do të zbuloni se ka shumë anë të tyre që nuk i kishit njohur se ishin aty.

Peshqit

A financial or business issue will be resolved quickly, but you suspect that there are aspects of the situation that have not been considered. Your boss or a professional advisor will give their assurance that everything will be resolved in your favor. You have no choice but to believe that they mean what they say.