HOROSKOP

Horoscope for March 31 by Russell Grant

Horoscope for March 31 by Russell Grant

Aries

You have had many activities. These last four weeks you have been involved in so many things and you are wondering how you managed it all. Even though you're dealing with it now, it would be wise to cut back on these so you can save your energy for the things that really matter.

Taurus

Your mood during the day will be better than it is at the beginning. You will not be surprised if someone comments that you are awake without a sense of humor. You won't feel like doing some of the work you need to do, and you'll feel like you have to make an extra effort to get results.

Gemini

Nevoja për të marrë parasysh situatën tuaj financiare është diçka që nuk mund ta injoroni. Për shkak të ndryshimeve në familje, ose angazhimeve të reja, keni nevojë për frymëzim kur vjen puna për të rritur të ardhurat tuaja. Nëse keni nevojë për këshilla profesionale, kjo do të ishte një kohë e mirë për t`i kërkuar ato.

Gaforrja

Një mik ose i afërm që u largua nga ju disa kohë më parë do të kontaktojë për t'ju njoftuar se do t'ju bëjë një vizitë. Ju mund të dëshironi që t'ju kishin dhënë më shumë kohë për t'u përgatitur, sepse nuk ndiheni gati për të argëtuar vizitorët.

Luani

Një projekt rinovimi i shtëpisë do të hasë një pengesë. Planet duhet të rishikohen për shkak të problemeve që shfaqen, për të cilat nuk kishit buxhet. Do t'ju duhet të merrni një vendim tjetër dhe kjo nuk është hera e parë që ju është dashur të rishqyrtoni idetë për të ulur kostot.

Virgjëresha

Arsyet që ju dhe një partner keni bërë një marrëveshje financiare së bashku mund të mos vlejnë më. Sa më shpejt ta zgjidhni këtë dhe të përditësoni politikat, aq më mirë do të jetë. Nuk dëshironi që çështjet e ndërlikuara të zvarriten dhe të shkaktojnë pakënaqësi në të ardhmen.

Peshorja

Pasi jeni lodhur për të tjerët kohët e fundit, ju meritoni një pushim. Do të jeni shumë të lumtur për një shans për të kaluar pak kohë të qetë vetëm. Kjo gjë do t'ju ndihmojnë të relaksoheni.

Akrepi

Përgatitja për t'u përzier me njerëz të rëndësishëm në profesionin tuaj do të jetë një lëvizje e mirë për të ndihmuar në avancimin e karrierës suaj. Një propozim i papritur është diçka për të cilën duhet të mendoni më shumë edhe pse keni një ndjenjë të fortë se kjo do të jetë në avantazhin tuaj.

Shigjetari

Nuk mund të vazhdoni të thoni po për gjithçka që të gjithë kërkojnë nga ju. Kjo po ju lidh me angazhimet dhe marrëveshjet që kanë filluar t'ju lënë prapa. Meqë i ke premtuar dikujt se do t'i bësh një nder, nuk do të tërhiqesh në fjalën tënde. Tregohuni më të kujdesshëm në të ardhmen për atë që angazhoheni.

Bricjapi

You work hard and do your best to please everyone. You will strive for success at any cost. When this starts to have a negative effect on your health and well-being, you should pay attention to the need to reduce commitments and slow down.

Aquarius

The reason you hesitated about a financial deal is because you think it might be a cause for regret in the future. It would be reasonable and wise to want to come out on top of any transaction you make, especially if it involves selling something that may be worth more than someone is willing to pay for it.

Pisces

Expect the next few days to be expensive in many ways. If you can't manage it, put some money aside to cover any unexpected activities you might find yourself in. There's a little romance in the air if you're single.