HOROSKOP

Horoscope for December 4 by Russell Grant

Horoscope for December 4 by Russell Grant

Aries

No matter what you're doing, the more confident you look, the better impression you'll make on others. Although you may have had doubts about it, you won't have too much trouble learning new skills. You might even find it fun to try something new.

Taurus

Because the best opportunities are not visible, other people are less likely to spot them, and this gives you a chance to show your interest before anyone else. A growing interest in finding ways to improve your lifestyle will lead you to some small but important changes.

Gemini

A friend or colleague will offer to relieve you of some of your responsibilities. It will come as a relief to be able to lighten your load. Be sure to show your rating. There will be no better time to start a creative or artistic project that will bring out your natural talents.

The crab

You are trying to get your boss or a colleague to understand you. If you feel undervalued in the workplace, start looking for a new job where your efforts are appreciated. You will find it easy to communicate with family and close friends, and you will be given useful advice that helps you see the situation from a different perspective.

Leo

If you spend a lot of time with a friend who is depressed, you can start to feel quite depressed. If your efforts to please them are not working, you may need to leave them and find a happier company. Accepting a party invitation will lead you into a new social circle.

Virgo

Conversations are interesting and you find it easier to understand someone whose outlook on life is very different from yours. The extra work you took on is now going towards a very welcome financial bonus. Someone you care about has something to celebrate and you will be excited about it.

Libra

Nuk ka shumë rëndësi nëse nuk keni shumë para rezervë. Ju mund të mendoni për disa mënyra të shkëlqyera për të argëtuar familjen dhe miqtë tuaj dhe do të ndiheni mirë të argëtoheni pa ndonjë shpenzim të madh. Për sa kohë që keni para të mjaftueshme për faturat e përditshme, nuk do të ankoheni.

Akrepi

Po gjeni mënyra të reja për të arritur potencialin tuaj krijues. Ndërsa e bëni këtë, ju do të inkurajoni pa dashje edhe të tjerët që të zbulojnë talentet e tyre të fshehura. Nëse jeni duke mbikëqyrur një projekt arti të lidhur me festimet, do të dini se si të nxirrni më të mirën në ekipin tuaj.

Shigjetari

Të qenit i mbyllur gjatë gjithë ditës ju bën të ndiheni të lodhur dhe nervoz. Moti nuk ka rëndësi, ju thjesht dëshironi të dilni në botë dhe të argëtoheni. Asgjë nuk do ta lehtësojë tensionin si takimi me miqtë dhe shijimi i një shëtitjeje në grup. Jeni beqar? Do keni disa të papritura.

Bricjapi

Mund t'ju duhet t'u kujtoni disa njerëzve se nxitimi i tepërt mund të çojë në gabime. Të gjitha anët e një projekti duhet të hulumtohen përpara se të vihet teoria në praktikë. Shpenzimi i kohës duke menduar për gjërat do të sjellë një sërë zgjedhjesh dhe opsionesh për t'u shqyrtuar më tej.

Ujori

Një numër në rritje i ngjarjeve dhe aktiviteteve festive do t'ju mbajë në këmbë. I gjithë ky shoqërim shtesë mund të shkaktojë pakënaqësi në shtëpi kur një familjar mund të ndiejë se po i shmangni përgjegjësitë tuaja.

Peshqit

Meeting an old friend at a festive gathering will please you. It will feel good to be able to hear each other's news. Something they share with you will be very meaningful. It will seem as if this meeting was meant to happen. Are you single and looking for love? Make sure you go out on dates.