HOROSKOP

Horoscope for the 4th of July by Russell Grant

Horoscope for the 4th of July by Russell Grant

Aries

You will not be swayed by anyone's graces. Their attempts to impress everyone are not working on you, as you can see. They may put on a good performance, but you've seen how they work before and you won't be fooled this time.

Taurus

An offer or opportunity will either put more pressure on you, or give you complete freedom to use your creativity without limits. You can say yes or no, or not react at all. Time is wasted due to inefficient service when a so-called professional is failing in his responsibilities to others.

Gemini

The new measures are being reinstated. Those in charge are piloting a new way of working and these procedures will have the support of most of the people involved. There is still much work to be done and a joint effort will need regular monitoring to ensure that it meets specific expectations.

The crab

Conversations are opening up and topics that were taboo in the past are being discussed. You finally feel like your views and feelings are being heard and taken into account. You may feel surprised by what a relative reveals about himself. Personal issues are being talked about more openly.

Leo

Dikush duket se ka harruar vlerën e miqësisë. Ata nuk duket se duan të kuptojnë se njerëzit dhe ndjenjat janë më të rëndësishme se pasuritë materiale. Ju nuk mund të vazhdoni të blini dhurata të shtrenjta vetëm që ata të ndihen të dashuruar. Ata nuk mund të presin të harxhojnë për luksin në kurriz të njerëzve të tjerë.

Virgjëresha

Asgjë nuk duket se po shkon siç duhet herën e parë, por këmbëngulni. Do të ndiheni sikur për çdo hap që hidhni përpara, bëni dy hapa prapa. Fërkimi në një marrëdhënie pune do t'ju pengojë të përparoni nëse nuk pranoni që ju dhe një koleg i caktuar nuk do të punoni mirë së bashku.

Peshorja

Ka ndryshime në fusha që ju kanë shkaktuar shumë mërzitje. Po bëhet më mirë edhe pse do të duhet kohë përpara se të jeni plotësisht të kënaqur me të gjitha. Do të ndërmerren veprime dhe do të ketë një shkallë të përshtatshme ndëshkimi për dikë që ka shkaktuar probleme të mëdha.

Akrepi

Dikush do t'ju kujtojë diçka që keni arritur ose keni kaluar shumë kohë më parë. Duke parë prapa pyesni veten se si e keni arritur atë. Kjo është një kujtesë e forcës suaj të brendshme dhe se si kur është e nevojshme mund të gjeni vendosmërinë dhe këmbënguljen për të kaluar pengesat.

Shigjetari

Ju kënaqeni kur kaloni mirë me njerëzit me të cilët jetoni dhe punoni. Dikush që nuk ka qenë aspak i interesuar për planet dhe idetë tuaja kohët e fundit, tani do të ketë më shumë kohë për të dëgjuar. Ata nuk kishin për qëllim t'ju bëjnë të ndiheni të injoruar dhe tani po bëjnë gjithçka që munden për ta kompensuar këtë.

Bricjapi

Refuzoni të lejoni që dikush në familje t'ju shtyjë të bëni diçka që nuk dëshironi të bëni. Ata do të përpiqen të gjejnë mënyra për t'ju orientuar nëse ju e lejoni. Në vend të kësaj, refuzoni ta diskutoni më tej këtë çështje. Mund t'ju ndihmojë të keni pak hapësirë ??larg dikujt që po jua bën jetën të mjerueshme.

Ujori

Interruptions that come to you via phone calls, emails and urgent messages will put your upcoming travel plans in jeopardy. Someone in the family should be given proper treatment to avoid any problems later.

Pisces

You have difficulty looking someone in the eye. Normally you get along well, but you can't reach an agreement on an important issue today. What should be avoided is issuing ultimatums.