HOROSKOP

Horoscope for September 4 by Russell Grant

Horoscope for September 4 by Russell Grant

Aries

You are starting to feel overwhelmed by a job, deal or partnership that has started to take over your life. You have a lot to be happy about, but you can't help but wonder deep down if you're taking on too much. Are you trying too hard to please others? Spend some time thinking about what is good for you.

Taurus

There are several ways to correct a situation if you think mistakes have been made. Other people may try to ignore that there is a problem. You'd rather deal with it head on before it escalates into anything bigger. If you do nothing, this will have to be resolved in the future. Better get it done now.

Gemini

There is some uncertainty in the air and this is making you reluctant to commit to a new deal. You are remembering past episodes when you made the wrong choice. You need more confidence in yourself and the decisions you are making. Making a choice without asking anyone's opinion will be liberating.

The crab

You know what you want to do and what you aim for, but an older person will give you a number of reasons why you should not pursue this goal. They may have some valid points in their arguments, but you can think of just as many reasons why you should move on, so don't let them push you in the wrong direction.

Leo

Someone's spending is getting out of control. This has to stop. You can't use your credit cards indefinitely. Make a promise to yourself that you will stop buying things on impulse. There are cheaper, alternative ways to have fun and you know it.

Virgo

Nuk mund të vazhdoni më tej me dikë që po kalon nga një punë në tjetrën pa shpjeguar se çfarë po bën, pse dhe si. Mendja juaj po hidhet nga një temë në tjetrën dhe është e pamundur të kuptoni se çfarë supozohet të bëni. Detyrojini njerëzit e tjerë të ngadalësojnë. Ju duhet të punoni me një ritëm të përshtatshëm për të gjithë.

Peshorja

Nuk ka shumë shanse për të shijuar aktivitetet, shoqërinë dhe vendet që duhet të vizitoni tani. Një hobi i ri do të zbulojë talente që nuk e dinit kurrë se i kishit. Kur merrni angazhime, lërini njerëzit të shohin se jeni serioz dhe nuk do të shikoni kurrë prapa.

Akrepi

Një ushtrim në komunitet do të jetë shansi juaj për të njohur dike thellësisht. Deri tani e keni njohur kalimthi. Aktivitetet që kanë nevojë për punë ekipi dhe bashkëpunim do të jenë të dobishme. Jeni beqar? Mund ta gjeni veten duke kaluar më shumë kohë me një anëtar të caktuar të ekipit dhe kjo mund të çojë në romancë.

Shigjetari

Një koleg i vjetër që luajti një rol të madh në ndryshimin e kushteve dhe procedurave të punës do të largohet nga detyra. Nuk e prisnit kurrë që ata të jepnin dorëheqjen kur gjithmonë jepnin përshtypjen se e shijonin punën e tyre. Së shpejti mund të merrni një rol të ri në punën tuaj.

Bricjapi

Ju e urreni kur puna, mjedisi dhe marrëdhëniet tuaja bëhen shumë të çrregullta. Një ose të gjitha këto fusha kanë nevojë për vëmendje. Kushtet që lidhen me një partneritet personal ose profesional do të duken shqetësuese. Dikush ka ngecur në një situatë skandaloze. Mbrojeni nëse e dini se është i pafajshëm.

Ujori

Kolegët e mirë dhe të ndershëm me cilësi të shkëlqyera do të jenë ata që do të marrin mbështetjen tuaj gjatë javëve në vijim. Do të merren vendime serioze. Ekziston dyshimi se diçka e dyshimtë që po ndodh do të ketë një efekt negativ në organizatë. Ndiqni rregullat e shëndetit dhe sigurisë nëse përdorni makineri të rënda.

Peshqit

Specialized equipment and quality materials will help you do your job more efficiently. The fast pace of the day will keep you on your toes. Someone will have something amusing to tell you.