HOROSKOP

Horoscope for October 4 by Russell Grant

Horoscope for October 4 by Russell Grant

Aries

A person you will meet today has much more to show than you think. It may not suit you right away, but give it time. It could be a colleague. First impressions can be deceiving. It will be especially difficult to deal with those who are in a position above you.

Taurus

You have a big decision to make. You want to take your time on this. Change makes you nervous. At the same time you understand that a certain choice can pave the way for a successful future. Because of uncertainty, what could be a realizable dream seems more like a nightmare. Let everything play out and then decide what to do.

Gemini

Avoid impulsive movements. You are about to make a decision that could affect the rest of your life. Spend some time just thinking this through more carefully. There is a lot going on in your life and you have a lot to think about. You have to take your time.

The crab

A friend or colleague who has always appeared rock-solid hides the fact that he has some serious concerns on his mind. They feel as if they are falling apart, but outwardly they show no sign of it. Trust your intuition and if you sense that someone needs support, offer yours.

Leo

Someone who has been opposed to you in the past will seem more willing to support your ideas. Don't ask why it changed. If you need their support, make the most of this unexpected opportunity.

Virgo

If you tell someone you don't mind doing them a favor, do you really mean it or are you just being polite? A friend needs a helping hand and you may feel compelled to help them, even though you had something else planned.

Libra

Në fillim të ditës një debat është gati të shpërthejë. Çdo gjë mund të duket normale në sipërfaqe, por nën të ka disa emocione që digjen. Dikush do t'i fshehë ndjenjat e tij deri në momentin që do të shpërthejë në zemërim.

Akrepi

Një takim i organizuar për të ndarë idetë dhe për të shqyrtuar sugjerime të reja do t'ju zhgënjejë. Shumë nga idetë që diskutohen janë ato që i keni dëgjuar më parë. Nëse ata në pozicione hierarkike mbi ju po kërkojnë diçka të re dhe të ndryshme, parashtroni disa nga ato mendime origjinale që ju vijnë në mendje.

Shigjetari

Jeni të emocionuar për të hyrë në diçka të re. Nisja e një projekti ose fushate do të jetë një kanal i shkëlqyer për aftësitë dhe energjinë tuaj. Vështirë se mund ta frenoni entuziazmin, por qëndroni të qetë. Ky është vetëm fillimi dhe keni shumë punë para jush.

Bricjapi

Do të keni mundësinë të shfaqni vetëdisiplinën. Dikush në një pozicion autoriteti do të bëjë një gabim të madh. Mund të ndërhyni dhe të ofroni disa sugjerime të matura. Kjo do t'u kursejë atyre shumë siklet.

Ujori

Inkurajojini të tjerët të jenë të sinqertë për mendimet dhe ndjenjat e tyre. Ju jepni një shembull të mirë duke qenë i hapur në të gjitha marrëdhëniet tuaja. Vazhdoni të përpiqeni nëse po bëni dikë të afërt që t'ju hapet. Një çështje e ndjeshme do të ketë nevojë për trajtim të ndjeshëm dhe ju jeni personi i duhur për këtë.

Peshqit

Bisedimet dhe takimet e sotme do t'ju japin përshtypjen se një çështje ligjore ose financiare do të përfundojë së shpejti. Nëse diskutoni detajet e një shitjeje ose blerjeje shtëpie, fundi është më në fund në horizont. Merrni një ofertë që ka të ngjarë t'ju ofrojë njohuri, aftësi ose përvojë të re.