HOROSKOP

Horoscope for December 5 by Russell Grant

Horoscope for December 5 by Russell Grant

Aries

Conversations with the boss or an official will seem oppressive. You will prefer situations where there is less protocol and pressure. However, be prepared to benefit from an in-house training scheme. This course will help you fill the gaps in your knowledge and experience.

Taurus

You can lose touch with your own hopes and ambitions if you continue to put other people's demands ahead of your own. Do not think or tell yourself that your desires are not important. You are your own worst enemy in denying your feelings.

Gemini

Miratimi i një diete të ndryshme do t'ju bëjë të ndiheni më të lumtur dhe më të shëndetshëm. Do të shkëlqeni nga shëndeti pasi t'i shtoni ditëve tuaja ca ushtrime shtesë. Jo vetëm kjo, por një regjim i ri fitnesi do t'ju sjellë në kontakt me një grup të ri njerëzish. Përfitoni nga ky rast për të zgjeruar rrethin tuaj shoqëror.

Gaforrja

Ndryshimet që po diskutoni do të kërkojnë kohë për t'u vënë në praktikë. Disa rreth jush janë të padurueshëm dhe duan rezultate të menjëhershme, por ju jeni shumë të arsyeshëm për të pritur mrekullinë menjëherë. Pas disa trazirave në vendin e punës, do ndiheni mirë të jeni me njerëz që janë në të njëjtën gjatësi vale.

Luani

Mbani mendimet pozitive. Do të ketë arritje në anën tjetër të një pengese, thjesht duhet të keni pak durim. Bëni më të mirën tuaj për të mbajtur një atmosferë profesionale edhe pse ka disa njerëz që duhet ta dinë më mirë që po sillen jo profesionalisht.

Virgjëresha

Nuk po përfshiheni në një aktivitet bamirësie apo vullnetarizmi për veten tuaj. Qëllimi juaj është të ndihmoni të tjerët që janë më pak me fat dhe ju po e bëni këtë nga mirësia e zemrës suaj. Qoftë organizimi i një mbledhjeje fondesh, vullnetarizmi në një strehë kafshësh ose kryerja e detyrave për një mik të sëmurë, Karma do t'jua shpërblejë për mirësinë tuaj.

Peshorja

Një marrëdhënie e ngushtë ose miqësi do të pësojë disa ndryshime. Nëse jeni në një lidhje të përkushtuar, mund të jeni duke folur për rritjen në një familje të lumtur. Jeni beqare? Nuk ka kohë më të mirë se kjo për të zgjeruar rrethin tuaj shoqëror. Sigurohuni që të merrni pjesë në festa, konferenca pune dhe mbledhje të komunitetit.

Akrepi

Nëse situata juaj aktuale është stresuese, filloni të kërkoni një vend tuajin. Nëse një marrëdhënie ka përfunduar së fundmi, sigurohuni që të luftoni për pjesën tuaj të drejtë të aseteve dhe financave të përbashkëta. Tensioni mund të dëmtojë shëndetin tuaj. Kurdoherë që është e mundur, përfshijeni veten në argëtime relaksuese.

Shigjetari

Mbani në krye angazhimet e përditshme. Do të jeni të prirur të bashkoheni në një sërë ngjarjesh festive që po planifikohen tani dhe kur ta bëni, nuk do të dëshironi që përgjegjësitë të varen mbi ju. Një mik po kërkon dikë me të cilin të flasë dhe e di që ju jeni një dëgjues i mirë.

Bricjapi

Puna në prapaskenë do t'ju përshtatet mirë pasi kjo do t'ju mundësojë të vazhdoni pa pasur njeri që t'ju vëzhgojë mbi supe. Ju keni një punë për të bërë dhe dëshironi ta bëni atë siç duhet. Koha dhe përpjekja që po jepni në punën tuaj do të sjellë sukses.

Ujori

Kur të caktohen detyra dhe projekte, do ta gjeni veten duke punuar me njerëz që vështirë se i njihni. Shfrytëzojeni sa më shumë këtë mundësi për të bërë miq të rinj. Ajo që mund t'ju befasojë më shumë është se keni filluar të pëlqeni dikë me të cilin nuk keni qenë kurrë mirë, në të kaluarën.

Pisces

Prepare for the need to adapt to new situations. Someone in a position of power will change their position on an important issue. They are not hypocrites. They are listening to feedback and doing their best to meet everyone's needs.