HOROSKOP

Horoscope for July 5 by Russell Grant

Horoscope for July 5 by Russell Grant

Aries

It can be annoying to wait for someone to decide and not be able to act until you know their final decision. Hide your impatience or they will need even more time to weigh the pros and cons. A friend who is going from one problem to another may need some practical guidance.

Taurus

Those who need it are not getting the care they need. There are bottlenecks in your community where people don't have access to the help they deserve. A situation can go downhill fast if someone new doesn't take charge, and that has to be someone who knows what they're doing.

Gemini

A quick comparison between a past experience and something similar you are going through now will help you deal with the situation smoothly and efficiently. The circumstances will not be so alarming when you realize that you have faced something similar before. Be proud of how far you've come.

The crab

You were enthusiastic, but you are likely to stop. A moment of panic can cause a desire to keep things as they were. Instead, keep telling yourself you're on the right track.

Leo

Happiness will come your way through exploring better opportunities. A long trip, a change of scenery or even a short vacation would do you good. A close relationship that has lost its spark could also benefit from a willingness for you both to expand your horizons and experiences.

Virgo

Arrangements within a group that have not always been convenient or fair even though they have continued for so long. The tendency of an elderly person to turn a blind eye to some unpleasant practices is beginning to be noticed. A scandal will be closed at first thanks to someone's intervention.

Libra

Ju mund të shihni të metat e nxitimit në disa fusha. Ju gjithashtu vlerësoni përfitimet e marrjes në kohë të vendimeve. Pavarësisht nëse po përpiqeni të mësoni diçka të re, po zhvilloni një aftësi të re, ose po punoni me pajisje të reja, qasja juaj do të jetë e kujdesshme. Ecja në natyrë do të jetë terapeutike.

Akrepi

Mund të jetë e nevojshme t'i hedhim një sy buxhetit të familjes, në mënyrë që e gjithë familja të jetë e qartë për shpenzimet dhe të ardhurat. Rritja e kostove do të jetë goditja më e madhe për të ardhurat e familjes tuaj sesa keni parë në vite me radhë.

Shigjetari

Një i ri në jetën tuaj vlerëson ndihmën dhe mbështetjen tuaj. Ju keni qenë gjithmonë natyrshëm të dashur, por herë pas here dëshira juaj për t'u kujdesur për të tjerët i pengon ata të gjejnë rrugën e tyre në jetë. Ju duhet të gjeni atë ekuilibër të mirë midis mbështetjes së tyre dhe lejimit për të qëndruar mbi këmbët e tyre.

Bricjapi

Jeni të arsyeshëm kur mendoni se të sakrifikoni planet tuaja për të ndihmuar një mik apo të afërm të realizojë një nga synimet e tij, nuk është një ide e mirë. Do të bënit më mirë nëse pranoni t'i jepni projektit të tyre një pjesë të kohës dhe vëmendjes pasi të keni përmbushur detyrimet tuaja.

Ujori

Dikush do të pranojë se sjellja e fundit ishte krejtësisht e gabuar dhe do të kërkojë falje për këtë. Problemi është se është toleruar deri në këtë pikë, ndaj edhe ka ndodhur.

Peshqit

Discussing beliefs or ideals will give you food for thought. Something you learned in your childhood or experienced in the past may be useful in an issue you have to deal with now.