HOROSKOP

Horoscope for February 5 by Russell Grant

Horoscope for February 5 by Russell Grant
Aries

You are finding new ways to express your creativity and it will be fun. Even if you're not clear about what you're doing, you're having fun and that's what really matters. Someone is interested in your future plans. Don't be shy and don't hold back. Use this opportunity to talk about what you want to do.

Taurus

Someone may have underestimated your work and that is why you are upset. Something important has been lost and it may be up to you to find it. You also have to find a way out of the situation.

Gemini

Mund të shihni aspekte të një situate ku të tjerët preferojnë të mbyllin sytë. Ju nuk mund të ndryshoni atë që ndjeni, por mund të ndryshoni mënyrën se si i shprehni mendimet me fjalë, në mënyrë që askush të mos ndihet sikur po fajësohet. Diplomacia është çelësi.

Gaforrja

Po mendoni të anuloni planet për një festë familjare. Është e vështirë për ju të mendoni të argëtoheni kur gjërat në punë janë shumë kërkuese. Në të njëjtën kohë, a është kjo e drejtë për të dashurit tuaj? Edhe pse po përpiqeni shumë të mos e bëni këtë, ka të ngjarë që po e merrni me vete stresin e lidhur me punën në shtëpi.

Luani

Për ju po bëhet më e rëndësishme të kujdeseni për interesat tuaja. Ajo që do të ishte e mrekullueshme është të kishit mbështetjen e personit që ka vërtet rëndësi për ju. Me inkurajimin e tyre do të ndiheni më të sigurt dhe në një pozicion më të fortë për të ndjekur atë që dëshironi.

Virgjëresha

Dikush do të përpiqet t'ju mbajë prapa, por ju i merrni seriozisht përgjegjësitë tuaja. Keni angazhime për të përmbushur dhe nuk do të kalojë shumë kohë kur të duhet të punoni aq shumë se zakonisht. Pra, nëse sot jeni në humor për t'u argëtuar, mos u ndjeni në faj për këtë.

Peshorja

Edhe pse ju pëlqen të kënaqni të tjerët, është e rëndësishme të kënaqni edhe veten tuaj. Mund të shkaktojë disa tensione në marrëdhënie, por ju jeni në gjendje të qëndroni në këmbë kur është e nevojshme ta bëni këtë. Një koleg do të shohë një anë të natyrës suaj që nuk e kanë parë kurrë më parë.

Akrepi

Mund të fshehni ndjenjat tuaja të vërteta kur jeni me partnerin apo një mik të ri, sepse do të preferonit që ata të mos ju gjykojnë keq. Edhe pse do të dëshironit të veproni sipas një trillimi impulsiv, shqetësoheni se dikush do të mendojë se po tregoheni joserioz. Sigurohuni që ta bëni të qartë pozicionin tuaj në një projekt të lidhur me komunitetin.

Shigjetari

Jeni përpjekur të qëndroni të qetë, por do të jetë edhe më sfiduese ta bëni këtë sot. Dikush nuk do të përmbushë një premtim. Nëse e humbisni durimin, flisni. Kjo nuk është hera e parë që ju zhgënjejnë.

Bricjapi

Një projekt ekipor po kërkon shumë nga koha juaj dhe kjo po ju bën të mendoni për përfshirjen tuaj. Kjo ju jep një pasiguri të pakëndshme për të ardhmen tuaj, por mund të duket e rëndësishme që të tërhiqeni nga ky interes kur prioritetet tuaja ndryshojnë.

Ujori

Qëndroni të duruar! Nuk ka rëndësi se çfarë i thoni, një i afërm dëshiron të diskutojë një temë që është diskutuar shumë herë më parë. Ata janë duke u mbajtur fort pas një kujtimi të kaluar, ndërsa ju jeni gati për të ecur përpara.

Peshqit

Something that happens or is said during a casual conversation can cause resentment. Strong feelings will return to your consciousness and this can cause you to attack the impulse. Be careful not to hurt someone you care about by taking your anger out on the wrong target.