HOROSKOP

Horoscope for July 6 by Russell Grant

Horoscope for July 6 by Russell Grant

Aries

Even if it seems to you that someone is deliberately hindering family or financial plans, don't make a scene. It is entirely possible that they know or suspect something that could affect these deals in the future. Give them a chance to get to the truth before moving forward with a long-term deal.

Taurus

Someone will try to dissuade you from the plans you are making regarding business or finances. Stay on your path and avoid dangers of any kind. If you're tempted to cut corners, consider the potential long-term implications. Make decisions wisely.

Gemini

You've wondered if you should have been so firm about your intentions regarding a legal or family matter. Something that will happen today will confirm that you were right to stand firm in your opinions. This will come with a high degree of relief. You should have more confidence in yourself.

The crab

A relative is in financial difficulties. You're doing what you can, but you're not immune to the rising cost of living. You have to consider electricity costs, fuel costs and other expenses before you are able to give money to others.

Leo

Planet për të cilat keni heshtur janë gati të dalin në shesh. Jeni të përgatitur për stuhinë e protestave që ju vijnë, pasi e dini se nuk do t'u pëlqejnë të gjithëve. Ju përshtaten këto plane dhe do u qëndroni deri në fund. Do të jetë e panevojshme të bënmi sakrifica vetëm për t'i mbajtur të tjerët të lumtur.

Virgjëresha

Nëse është një shef ose një koleg që po bën kërkesa, mund të mos keni zgjidhje tjetër veçse t`i zbatoni. Marrja e përgjegjësive të një kolegu do të jetë e vështirë në fillim, por sapo të mësoheni me situatën do të filloni të ndiheni më të sigurt.

Peshorja

Dikujt i mungojnë aftësitë që i nevojiten nëse dëshiron t'i kthejë mendimet e tij në realitet. Ata do të shikojnë nga ju për ndihmë. Meqenëse u detyroheni një nder, mund të pranoni të sakrifikoni planet tuaja për të ndihmuar dikë që të avancojë me idetë e tij. Kur të shihni mirënjohjen e tyre, do të jeni të lumtur që e keni bërë këtë.

Akrepi

Keni disa pyetje se si ndryshimet që po diskutohen aktualisht do të ndikojnë në jetën tuaj. Diskutojini shqetësimet tuaja me dikë që është në gjendje të sqarojë çështje të tilla. Mos prisni derisa të merrni konfirmimin zyrtar të ndryshimeve që do të zbatohen. Nëse keni dyshime ose kundërshtime, shprehini ato tani.

Shigjetari

Situatat ku ka rregulla strikte kanë filluar t'ju bëjnë të ndiheni të mbytur dhe të kufizuar. Ju dëshironi lirinë për të përdorur imagjinatën tuaj dhe të jeni krijues. Qoftë në një mjedis pune, studimi apo shoqëror, nuk do të dekurajoheni. Nëse njerëzve nuk u pëlqejnë idetë tuaja, ky është problemi i tyre, jo i juaji.

Bricjapi

Ka një sërë mënyrash të ndryshme për të parë një problem. Kjo përfshin një çështje që po shkakton tension mes jush dhe një fqinji ose kolegu. Edhe nëse pikëpamjet e tyre janë në skajin e kundërt me tuajat, jini të përgatitur të paktën të flisni për të.

Ujori

Someone you've helped more than once in the past will bend over backwards to help you today. If you need any kind of help, all you have to do is ask. Talking is also a good way for the emotions that have accumulated inside.

Pisces

A deadlock situation will occur in the workplace if stubborn colleagues refuse to bend and accept that other people have other ways of doing things. You wish some people could be more flexible.