HOROSKOP

Horoscope for August 7 by Russell Grant

Horoscope for August 7 by Russell Grant

Dashi

You won't be in the mood to join your adventurous friends on some of the travel plans they're making. It shouldn't matter much to others whether you stay or go, so don't let a well-meaning partner or relative encourage you to do something you don't want to do. Look at your theresa. You deserve some peace and relaxation.

Demi

Home is where you most want to be. You won't say no to an invitation to a glamorous social event as this is something you wouldn't want to miss.

Gemini

Ways you can think of to spend your time don't include work and home responsibilities. You won't get many complaints from others about your lack of commitment to work and family matters.

The crab

Part of your success today will be due to your insistence on getting on with some work on your own. You are determined to get on top of everything and by this evening you will have managed to organize many things. Just make sure you don't forget to meet the friends who are waiting to see you this evening.

Leo

People who have been struggling will be relieved when they accept your offer to take on some of their load. You will naturally step into a leadership position. You have the energy to face all the challenges you face.

Virgo

Ju duhet pak qetësi, por duhet t`u thoni të tjerëve sesi ndiheni. Një afërm që është në humor të mirë, nuk do t'ju lërë vetëm. Janë në humor për thashetheme dhe duan t'ju përfshijnë në planet e tyre për t'u argëtuar.

Peshorja

E gjithë vëmendja, dashuria dhe kujdesi që keni treguar në një marrëdhënie të ngushtë tani do të shpërblehet. Një partneritet që kishte qenë pak i vështirë, tani po kalon një periudhë më harmonike. Nëse jeni gati në një projekt, një ndihmë e papritur do ta bëjë shumë më të lehtë ecjen përpara.

Akrepi

Njerëzit po kërkojnë nga ju udhëzime. Edhe nëse keni pasur pak përvojë në një fushë të caktuar, përpiquni të jeni të qetë dhe të sigurt. Një projekt pune mund të hasë disa pengesa, por këto mund të kapërcehen, kështu që pavarësisht se si mund të ndiheni brenda vetes, u jepni të tjerëve përshtypjen se dini saktësisht se çfarë po bëni.

Shigjetari

Nëse jeni në një lidhje të përkushtuar dhe plane të përbashkëta janë duke u zhvilluar, mund të jeni në rrugën tuaj drejt suksesit. Jeni beqare? Një udhëtim mund të rezultojë të jetë më i këndshëm sesa pritej.

Bricjapi

Bisedat me anëtarët e moshuar të familjes suaj do të jenë magjepsëse. Do të dëgjoni për diçka që nga fëmijëria juaj është mbajtur e fshehtë nga ju. Kjo mund t'ju japë shumë arsye për të menduar, për të bërë edhe pyetje. Të tjerët do t`ju japin përgjigje.

Ujori

The need to reassess your ability to earn will come to the fore now. You have had to face some additional expenses that you did not anticipate and this has left you without funds. You may be considering taking on an extra job or increasing your borrowing, but do the latter only after thinking it through.

Pisces

A partner or someone in the family wants to make sweeping changes. They await your approval. Although you will feel inspired by their enthusiasm, look at it calmly and take everything into account. If you've recently been at loggerheads with a neighbor, it may be time to recover and put the misunderstanding behind you.