HOROSKOP

Horoscope for May 6 by Russell Grant

Horoscope for May 6 by Russell Grant

Aries

An end will bring sadness, but you will accept in your heart that a chapter must be closed for new relationships and interests to begin. As a door closes, there will be a variety of options to choose from for the future. A fascinating event that you are expected to attend will be both fun and entertaining.

Taurus

You tend to arouse emotion. You want to travel, have fun and make up for everything you have lost in recent years. At the same time you need a sense of purpose. Channel your energy in positive ways, so you will have something to show. Use initiative and enthusiasm to improve your life.

Gemini

Events put you in touch with your deepest secrets. Someone who wants to talk to you is seeing you in your most isolated state. You have a lot to think about and your main goal is to make sure your thoughts are not influenced by other people's views, comments and suggestions.

Crab

Although this is a waiting phase for you, you know instinctively that you will soon start on new trails. In the meantime you will want to find ways to use your time constructively. Are you considering some ideas for a family vacation or a trip to the future. It is not yet time to make a definite decision.

Leo

A relationship is not the same as it once was. This situation can not continue like this. An open-hearted conversation will take away your worries. Be open and honest about why you are ready to put an end to some issues. Ask lots of questions if there is anything you need to clarify before making new plans.

Virgo

Conversing with someone who is sensitive, warm and loving puts you in touch with your deepest feelings. You are in touch with your emotions and want people to take you more seriously. You have also begun to realize that romance is not a game. You need something more lasting and rewarding than your relationship.

Libra

You will like the thought of mixing with friends, family and neighbors in a social atmosphere. Others will ask you to organize a social group or event in the future. You will jump into outdoor activities, but someone in your life feels lonely and neglected. Can you include them in your plans?

Scorpio

Një ndryshim i papritur i planeve ose një ndryshim i ngjarjeve do t'ju befasojë. Ishe gati për një ditë rutinë. Ndryshimet që ndodhin mund të jenë një bekim i fshehtë. Ju do të zbuloni se miqësia e dikujt ishte e gjitha një maskaradë për t'iu përshtatur qëllimeve që kishin. Ju nuk do të jeni aq të shpejtë për t'i lejuar ata t'ju mashtrojnë herën tjetër.

Shigjetari

Miqtë që kanë qenë të dobishëm në të kaluarën do të jenë jashtëzakonisht mbështetës kur të keni nevojë për ta. Krijimi i projekteve të reja dhe bërja e marrëveshjeve afatgjata më të sigurta janë prioriteti juaj tani. Nuk do keni asnjë problem për të arritur marrëveshje me të tjerët. Jeni beqar? Një marrëdhënie që nuk zgjati në të kaluarën mund të ringjallet.

Bricjapi

Ndryshimet e sotme ka të ngjarë të sjellin një të nesërme të suksesshme. Mund të mos duket kështu, por planet që po nxiten tani mund t'ju çojnë në vende të reja dhe më të mira. Mund të ndiheni sikur ndjenja juaj e sigurisë është shkatërruar deri në themel, por asgjë nuk qëndron e njëjtë përgjithmonë. Lëreni fatin t'ju marrë për dore dhe t'ju çojë përpara.

Ujori

Ju pothuajse mund të parashikoni se si do të shkojë një situatë sepse keni kaluar diçka të ngjashme më parë. Nuk ka asnjë garanci që modelet e kaluara të përsëriten. Njerëzit kanë mësuar nga gabimet e tyre, ashtu si ju. Çfarëdo që ju detyroi të ndaheni ju dhe një mik i vjetër, tani ju bashkon.

Peshqit

Resolving disputes will take time, but it is possible to find a compromise. Financial arrangements are under discussion. You will soon notice an upheaval in family matters. Love is in the air. Are you single and have a desire for love? This will be a good time to look for new connections.