HOROSKOP

Horoscope for May 7 by Russell Grant

Horoscope for May 7 by Russell Grant

Aries

You can take risks freely. What do you have to gain? What can you lose? Do not get involved with emotions. You are tempted to take a risk in business or finance. Before you do, make sure the odds are in your favor.

Taurus

Beware of any sports or physical activities you may be involved with. Something can be extremely frustrating. Follow health and safety rules to protect your well-being. You are curious about an incident that happened and someone will have the information you need.

Gemini

Have the energy to look forward to group activities. You can understand what others expect of you and what they need from you. You will not be spared.

Crab

The good thing about friends is that they will always be there for you when you need them. Responsibilities can keep you connected to the same place for a certain amount of time and it can make you feel limited.

Leo

Two minds are better than one, as your other half shows knowledge of your problems and you are able to help them resolve an emotional issue. It feels good to realize that your boyfriend is also your best friend. Are you single? It is very likely that a platonic relationship will turn into something more romantic.

Virgo

Perspektivat për punë duken të mira pasi horizonte të reja profesionale kanë filluar të hapen për ju. Sa më shumë përpjekje të bëni për qëllimet tuaja, aq më të mëdha janë shanset për sukses. Një detyrë e rëndësishme po shkon mirë pasi një ekip punon në mënyrë harmonike së bashku. Përgjegjësitë janë të rënda, por do të lehtësohen. Filloni të planifikoni një pushim qetësues.

Peshorja

Ju dhe një partner jeni pothuajse gati të hiqni dorë nga përpjekjet për të zbehur dallimet tuaja. Nëse kjo marrëdhënie është e rëndësishme për ju, përpiquni edhe një herë. Duke qenë plotësisht të sinqertë me njëri-tjetrin, mund të filloni t'i rregulloni gjërat. Do të duhet ende kohë për të arritur një kompromis, por zemërimi do të zbehet dhe lumturia do ta zërë vendin.

Akrepi

Mos u habisni nëse pjesët e jetës suaj emocionale nuk duket se përshtaten. Trajtimi i çështjeve që shkaktojnë probleme do të sjellë një të ardhme më të mirë. Një marrëdhënie e ngushtë nuk është njësoj si më parë. Ju mund të keni tejkaluar njëri-tjetrin. Nëse një partneritet duket sikur ka kaluar datën e skadencës, mos e zgjatni agoninë.

Shigjetari

Argëtimi dhe arratisja mund të gjenden përmes miqësive dhe duke u përfshirë më shumë në një grup apo shoqëri. Marrëveshjet apo edhe marrëdhëniet e nisura tani do të kenë pasoja afatgjata. Jeni në humorin e duhur për të shfrytëzuar sa më shumë nga çdo mundësi që ju jepet.

Bricjapi

Përmirësimi i shëndetit dhe mirëqenies suaj do të jetë fuqizues. Nuk ka kohë si e tashmja për të nisur një program të ri ushtrimesh apo diete. Tendencat janë të mira nëse po bëni plane afatgjata me një partner. Ndërtimi i sigurisë emocionale dhe financiare është në krye të mendjes suaj.

Ujori

Jeni të lumtur të diskutoni për të vënë para dhe energji për të përmirësuar botën tuaj shtëpiake. Një familjar mund t`ju sugjerojë të prisni pak më shumë për të vënë në jetë planet tuaja. Do të dëshironi ta bëni atë tani. Nëse ju duhet të bindni dikë që idetë tuaja janë më të mirat, ai ka më shumë gjasa të pajtohet nëse i jepni pak kohë për të menduar për këtë.

Peshqit

You have heavy loads deep inside you. They keep you awake at night and you know they will continue to follow you until you do something that makes you feel like you are in front of them. Whether it is leaking a secret in the square or talking to a therapist, you can not continue to walk around feeling that way.