HOROSKOP

Horoscope for December 8 by Russell Grant

Horoscope for December 8 by Russell Grant

Aries

The fact that you don't accept No will give you results. You know what you want and someone owes you a big favor. It's time to remember that. Whatever your goal is, stick with your original goals and it will bring the success you desire.

Taurus

People want you to take the lead on a big project. You understand the responsibility of putting yourself in charge of organizing a large festive event. You are sensitive, practical and organized. That's why you were chosen for this role.

Gemini

Nuk duhet të prisni që t'ju duhet të gjeni vetë zgjidhje për çështjet e përbashkëta. Diskutoni opsione të ndryshme me partnerin tuaj dhe të tjerët të përfshirë. Pasi të keni arritur një marrëveshje të ndërsjellë dhe rrotat e një plani të ri të vihen në lëvizje, të gjithë do të ndjeni një lehtësim të madh.

Gaforrja

Ju keni një zgjedhje: mos bëni asgjë ose bëni diçka. Varet nga ju. Nëse ka diçka për të cilën nuk jeni të kënaqur, kjo është dita për të bërë diçka pozitive. Ju keni menduar për këtë për disa kohë dhe asgjë nuk do të ndryshojë nëse nuk merrni iniciativën.

Luani

Tashmë keni vendosur se çfarë do të bëni dhe e dini se çfarë do të arrini. Asgjë nuk do të lejohet t'ju pengojë. Ju nuk do të duroni asnjë marrëzi nga të tjerët dhe nëse dikush nuk bashkëpunon, do t'i tregohet dera.

Virgjëresha

Një mesazh nga një person i dashur duhet marrë seriozisht. Miq të rinj do të bëhen duke marrë një ftesë të papritur nga një mik i vjetër. Mundësitë që ju largojnë nga terreni juaj i zakonshëm do të sjellin përvojat më të mira. Mos u habitni nëse ndjeni nevojën për më shumë liri.

Peshorja

Nuk do ketë asnjë provë veshjeje për një event ku merrni pjesë sot. Vullnetarët, stjuardët dhe organizatorët do të kenë marrë parasysh çdo këndvështrim dhe kjo do të jetë e dukshme me kalimin e ditës. Ftesat për festa dhe takime festive kanë filluar të vijnë por nuk keni pse t'i pranoni të gjitha.

Akrepi

Dëgjoni këshillat e një të afërmi ose kolegu më të vjetër, i cili ka kaluar shumë nga ato që po kaloni tani. Ata nuk po kritikojnë përpjekjet ose vendimet tuaja siç mund të mendoni. Vetëm po përpiqen të ndihmojnë. Do të ishte një gabim i madh nëse i vendosni synimet shumë lart dhe ecni shumë shpejt.

Shigjetari

Dikush pret që ju të ndiheni si një peng në lojën e tyre. Ata janë gati të shohin anën më kokëfortë të personalitetit tuaj ndërsa ju refuzoni të bashkoheni. Asnjë sasi bindjeje nuk do t'ju bëjë të ndryshoni mendje.

Bricjapi

Një fillim i qetë i ditës do t'ju japë një shans për të kapur punët që kanë mbetur prapa. Nga mesdita e tutje atmosfera do të bëhet më e egër. Dikush do të kuptojë se ka harruar diçka dhe kjo do të shkaktojë mjaft kaos.

Ujori

You are thinking of making some changes in your lifestyle. Having the support and approval of your family means a lot to you. What will be so surprising when you attend a ceremonial event is the respectful silence of the onlookers. You may be surprised when you are asked to organize an important meeting.

Pisces

An online purchase may turn out to be much smaller, or of poorer quality, than the advertised image. What seemed like a good bargain will be a disappointment. Remind yourself to avoid impulse purchases. If you've set a Christmas budget, stick to it.