HOROSKOP

Horoscope for May 8 by Russell Grant

Horoscope for May 8 by Russell Grant

Aries

You will not like the noise of some gossip circulating. Ignore them. An ex-boyfriend or old friend with whom you have lost touch but who has been on your mind will find you again. Even though you thought you would not talk to each other anymore.

Taurus

If you go to a gaming site online, be careful to save money carefully. You like luxury and unexpected expenses. You may be tempted, but do not neglect the basic expenses.

Gemini

You are less likely to trust someone who has helped you in the past. Even though they say they will help you, it is important to rely on yourself. You are grateful for the support others provide, but you are more determined than ever to prove that you can do without them.

Crab

You try to please everyone, but isn't that stressful? Consider your overall health and well-being before making any further commitments.

Leo

Change is happening now. You are determined to succeed in everything you undertake. You are ready to move in new directions and that means adjusting your lifestyle accordingly. Movements for the better should start within your family and home. It will take time for loved ones to adjust to new ideas.

Virgjëresha

Duhet të keni diçka të rëndësishme për të bërë. Nëse ndiheni të shqetësuar brenda katër mureve tuaja, dilni jashtë. Do të ketë shumë gjëra në komunitetin tuaj lokal për t'ju mbajtur të zënë dhe të kënaqur. Ju dëshironi të ndjeni se po e përdorni mirë kohën tuaj. Një projekt bamirësie do të sjellë përmbushje.

Peshorja

Do të dëshironit të mos i kishit dhënë fund një lidhjeje para kohe. Në atë kohë ju mendonit se arsyet tuaja ishin të vlefshme. Tani që keni pasur një shans të mendoni për këtë e kuptoni se keni qenë impulsiv. Ju mund ta kontaktoni dikë nga e kaluara juaj dhe të takoheni përsëri, edhe nëse thjesht për të folur.

Akrepi

Një organizatë e përkushtuar për përmirësimin e komunitetit do të marrë mbështetjen tuaj me gjithë zemër. Së shpejti do të realizohet së paku një shpresë që keni në lidhje me karrierën tuaj. Sa i përket romancës, nëse një marrëdhënie nuk është aq e dashur apo pasionante sa do të dëshironit të ishte, mos u dorëzoni akoma. Jepini kohë.

Shigjetari

Ajo që dëshironi më shumë është të largoheni nga të gjitha. Nëse jeni të mbërthyer në një vend të vetëm, ëndrrat për të udhëtuar mund të realizohen nëse vendosni se është koha për të bërë një rezervim.

Bricjapi

Për të ecur përpara duhet të lidhni skajet e së shkuarës. Ju urreni të lini çdo gjë të çrregullt. Kontaktoni dikë që ka informacione për një incident të fundit. Jeni beqar dhe po mendoni të rindizni një romancë të vjetër? Jeni ndarë për një arsye. Kujtojani vetes këtë tani.

Ujori

Opportunities related to writing, teaching, and research can provide an additional source of income. Someone who owes you will pay you back, but not now.

Pisces

Whether you want to travel, start a relationship or find a new job, it makes no sense to just think and dream about it. The important thing is to get the wheels moving. Nothing will happen if you do not make an effort. Fill your partner with love if you hope to get his approval for the plans you need to make.