HOROSKOP

Horoscope for May 9 by Russell Grant

Horoscope for May 9 by Russell Grant

Aries

A growing need to get rid of everything familiar, routine and normal is hard to ignore. If you work in a store, office, factory, or even at home, there is work to be done. At least you can start making plans for an upcoming holiday. Give yourself something to look forward to.

Taurus

Prefer everything to be okay. If there are chances and conclusions that have been set aside recently because you have not had time for them, there should be no difficulty in catching them now. This will also help you decide on your priorities for the coming weeks.

Gemini

Frustrations seem to await you in every corner. The reason you are not in the mood to deal with certain things is the feeling of laziness. Find out why you feel this way. Have you made many personal sacrifices for your work? If the pressure is becoming too much to deal with, talk to an older colleague.

Crab

Misunderstandings between you and a colleague or someone with authority are giving them reasons for insecurity. You do not want to be called a troublemaker, but you are expected to do a lot while others have less work to do. It is not fair for others to take advantage of your back.

Leo

Ju ëndërroni për të gjitha gjërat e mrekullueshme që mund të bëni me paratë tuaja. Vazhdoni të ëndërroni. Pasi të paguhen faturat e përditshme, mbeten pak para për shpenzime luksi. Mund të duket sikur po punoni vërtet shumë, por ka pak prova, nga ana financiare, për të treguar për përpjekjet tuaja. Një ditë situata do të ndryshojë.

Virgjëresha

Keni pasur disa plane të mëdha për sot dhe nuk kishin të bënin me punën dhe përgjegjësitë e tjera. Qëllimi juaj ishte të shfrytëzoni sa më shumë kohën për t'u marrë me një çështje personale. Tani e keni mundësinë.

Peshorja

Një çështje tatimesh, pronë, sigurimi apo financiare do të sjellë disa arsye për shqetësim. Kjo është gjëja e fundit për të cilën jeni në humor, por për të mbrojtur të ardhmen tuaj duhet të siguroheni që financat të jenë të sigurta. Një mik ka nevojë për mbështetje për një çështje karriere.

Akrepi

Rregullat e reja në vendin e punës tashmë konsiderohen nga përgjegjësit si realitet. Edhe para se këto të zbatoheshin, ju shqetësoheshit se si mund të ndikonin në jetën tuaj të përditshme. Nëse puna me orë të zgjatura mund të ketë një efekt negativ në shëndetin dhe marrëdhëniet tuaja familjare, thoni jo.

Shigjetari

Projektet në grup do të ecin mirë. Njerëzit vlerësojnë kontributin tuaj. Ju i parashtroni idetë me një lloj lehtësie të qetë që i bën të tjerët t'i kushtojnë vëmendje. Mendimet tuaja janë krijuese, por dëgjoni gjithashtu dikë që sugjeron t'i trajtoni gjërat nga një këndvështrim tjetër. Në entuziazmin tuaj ju mund të keni anashkaluar faktin se ka më shumë mënyra se një për t`i bërë gjërat.

Bricjapi

There is something bothering you. It seems you can not sit still for more than a minute and this bothers you when work requires concentration. You want action, activity and enjoy an active company.

Aquarius

It's not your fault that you got into a more challenging, confusing and demanding situation than you originally expected. All you can do is face it as best you can. A problem you have to solve will require a practical approach. Use your common sense to deal with an unexpected dilemma.

Pisces

You are expected to attend a fundraiser or charity project. People will be very persuasive, but you may not have time. The more you want to help, the more responsibilities you have. You can no longer afford it over the shoulder.