HOROSKOP

Horoscope for the month of October (Aries-Virgo)

Horoscope for the month of October (Aries-Virgo)

Dashi

Career and Finance

People of the Aries sign will start the month on a good note. You are likely to get promotion and get appreciation at work. Businessmen will be at their creative best and likely to be a step above their competitors, you will win many projects/orders. It is a very good time to make investments

health

You should take care of your health after the middle of the month. Focus on maintaining a balance between work and your health regime.

relations

Couples will enjoy inner harmony and are likely to plan a child. You are likely to have a good relationship with family members, especially the younger ones. Singles can find soul mates and are likely to think about marriage. Couples may have some conflicts in the last two weeks.

Demi

Career and Finance

Taurus people will have a slow start in October. There may be a lot of delays in schedules which cause stress and turmoil in your professional life. If you want a job change, wait until the middle of the month. It is a good time to improve your skills and acquire new skills. Finances will be good from the middle of the month.

health

You will be conscious about your health. You are likely to enjoy strong health this month.

relations

Çiftet do të gëzojnë lumturinë martesore këtë muaj. Një udhëtim që do t'ju afrojë më shumë me bashkëshortin tuaj është në plan. Fëmijët do të jenë një burim kënaqësie. Beqarët kanë gjasa të takojnë njerëz interesantë.

Binjakët

Karriera dhe Financa

Personat e shenjës së Binjakëve do të kenë një muaj të mbarë në karrierë. Do të jeni në maksimumin tuaj krijues dhe do të vlerësoheni nga eprorët. Gjysma e dytë e muajit do t'ju sjellë suksese dhe fitime më të mëdha. Ju jeni qendra e tërheqjes në punë dhe kolegët do t'ju shikojnë lart. Financat do jenë të mira dhe do keni fitime të mëdha.

Shëndeti

Muaji do të nisë me probleme të vogla shëndetësore. Pjesa e fundit e muajit premton shëndet të fortë. Do të shijoni mirëqenie të mirë mendore dhe fizike.

Marrëdhëniet

Muaji do fillojë me disa debate dhe keqkuptime, por me kalimin e muajit do të jeni në të njëjtën faqe me partnerin. Beqarët ka gjasa të gjejnë shpirtrat binjakë më vonë gjatë muajit. Të dashuruarit do të forcojnë lidhjet e tyre dhe do të kërkojnë qëndrueshmëri. Është një kohë e mirë për të propozuar.

Gaforrja

Karriera dhe Financa

Personat e shenjës do të përballen me shumë stres dhe presion në karrierën e tyre. Disa pengesa dhe vonesa të paparashikuara do të prishin orarin e punës dhe shefat nuk do të jenë mirëkuptues dhe mbështetës. Me kalimin e muajit, gjërat do të fillojnë të përmirësohen. Financat do jenë mesatare, por priten disa humbje. Shmangni tregtimin dhe investimet këtë muaj.

Shëndeti

Gaforret do të gëzojnë shëndet të mirë. Përqendrohuni në regjimin tuaj shëndetësor dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Marrëdhëniet

Mundohuni të thyeni monotoninë. Ju duhet të punoni në jetën tuaj seksuale. Një marrëdhënie e mirë fizike mund të fshijë shumë përçarje. Mund të keni disa mosmarrëveshje me të moshuarit në familje. Beqarët do jenë të vetmuar dhe të pakënaqur me statusin e tyre beqar. Të dashuruarit mund të jenë të hutuar dhe gjëja më e mirë që mund të bëni është t’ju jepni kohë.

Luani

Karriera dhe Financa

Personat e shenjës së Luanit mund të shijojnë frytet e punës së tyre të bërë më herët. Do të përjetoni përparime të shkëlqyera në karrierë, por kjo nuk do të thotë që të uleni dhe të relaksoheni. Nuk ka asnjë rrugë të shkurtër për punën e vështirë dhe yjet janë të favorshëm këtë muaj, prandaj përfitoni sa më mirë këtë tranzit. Një udhëtim pune jashtë vendit do të ketë rezultate shumë fitimprurëse, do të fitoni famë dhe gjithashtu do të shpërbleheni shumë. Biznesmenët do të zgjerojnë punën e tyre. Në planin financiar, i gjithë muaji do t'ju sjellë shpërblime të mira.

Shëndeti

Në dy javët e para, disa probleme që lidhen me stomakun mund t'ju shqetësojnë, por me kalimin e muajit do të jeni plot energji dhe vitalitet. Është një kohë e mirë për të filluar planifikimin për një familje nëse dëshironi.

Marrëdhëniet

Do të jeni në maksimumin tuaj romantik dhe partnerit do t'i pëlqejë vëmendja. Familjet do të afrohen më shumë dhe do të gëzojnë lidhje të veçantë mes njëri-tjetrit. Beqarët do kenë shumë takime. Këshilla është të prisni pak kohë.

Virgjëresha

Karriera dhe Financa

Personat e shenjës së Virgjëreshës do të kenë një muaj mesatar përsa i përket karrierës. Do ketë vonesa në rezultatet që keni pritur. Vendasit e biznesit do të luftojnë për të konkurruar me konkurrentët e tyre dhe do të humbasin në biznes. Financat do jenë më të pakta se sa prisnit por nuk parashikohet krizë parash.

Shëndeti

Kujdesuni për shëndetin tuaj që nga fillimi i muajit. Disa dhimbje kyçesh indikohen në fund të muajit. Disa infeksione të syrit janë gjithashtu një mundësi.

Marrëdhëniet

You may have some different views with your partner, which is natural between couples, but don't let it get too long. Relationships are fragile and must be handled with care. Singles and lovers will have a challenging month.

Tiranapost.al