HOROSKOP

The compliment every zodiac sign needs to be told

The compliment every zodiac sign needs to be told

Compliments and praise are free and most importantly, they make us feel good when they are given to us, whether by family, friends or partners. With good words, confidence increases, the emotional state changes and we become more positive. But each sign has a compliment that they feel a little more than others, in short: They enjoy it more.

Aries

Aries is a sign that never rests, and is always up to something, which means that his/her achievements are visible. So anyone who appreciates and knows what he has achieved, it would be good to point him out.

Taurus

Taurus is honest and trustworthy. That's why if you really want to compliment Taurus, show them how much you trust them. Also, people of this zodiac sign love and take pride in material comforts.

The crab

He tries to make the person close to him feel safe. Cancer knows well that personality traits are appreciated and those around them should show them how much they are helping and caring.

Gemini

They are good friends and everyone appreciates the strong social bond they create. They have the ability to take care of everyone, and what makes them feel better is to tell them that they need to rest from the fatigue of taking care of others.

Leo

Luani kërkon vëmendje, dhe këtë e kërkon me domosdo. Sidoqoftë edhe vetë përpiqet t’i bëjë të tjerët të lumtur dhe mundohet të të japë shembull nga vetja. Nëse luani sheh se po kthehesh në një version të tij, asgjë nuk e bën më të lumtur, edhe nëse nuk ia thua.

Virgjëresha

Ndërsa Virgjëreshat mund të jenë të afta në shumë gjëra, është mprehtësia dhe analiza në qendër të të gjithave. Kështu që komplimenti më i mirë për ta mund të jetë: Sa e zonja je të lexosh e kuptosh një person!

Peshorja

Nuk përfshihen në konflikte dhe gjithmonë e gjejnë veten duke u përpjekur të gjejnë zgjidhjen dhe ti bëjë të tjerët të lumtur. Thuaji që po bën gjënë e duhur dhe padyshim që peshorja do lumturohet.

Akrepi

Ka diçka misterioze në lidhje me Akrepin, i cili e bën ndërveprimin me atë aq intrigues. Ata duan të dinë nga goja e të tjerëve se janë të suksesshëm, por jo se nuk janë të bindur në mendjen e tyre.

Shigjetari

Është optimist dhe nuk ka frikë të thotë mendimin. Kërkon gjithmonë të marrë reagim nga të tjerët. Nëse të bën të qeshësh, aq shumë sa mezi merr frymë, mund t’i tregosh në ato momente edhe se sa shumë e vlerëson praninë e tij.

Bricjapi

Ambicioz dhe i vendosur. Bricjapi punon dhe bën aq sa mundet. Për një bricjap jeta profesionale është jeta personale. Ajo që kanë nevojë të dëgjojnë është se si e ka arritur të gjejë të mesmen e artë mes të dyjave.

Ujori

Ujori është i pavarur dhe origjinal. Nëse vërtet e vlerëson faktin se është udhëheqës i mirë, ai ka dëshirë ta dëgjojë se sa mirë e luan këtë rol.

Peshqit

Pisces are compassionate, creative and intuitive. They are the best listeners you know. They are emotional by nature, but they want to know that their kind heart is truly appreciated and not just to say a word.

*Tiranapost.al.