HOROSKOP

How do the signs rank for relationship fidelity? 

How do the signs rank for relationship fidelity?

Loyalty is one of the most important virtues we all seek, especially when it comes to romantic relationships. We cannot read anyone's mind and it would be an added stress to think about this issue alone. Astrology actually based on traits makes several rankings. Some signs are considered more faithful, others less so. Below, see the ranking of the signs, from the most loyal to the least. Don't be upset Aquarius.

The crab

Wondering which zodiac sign is the most loyal? Well, if your romantic partner belongs to this sign, congratulations! You can be almost 100% sure that they will not betray you in any way because Cancer is undoubtedly the most loyal and honest sign of the zodiac. This sign usually has a hard time finding a soulmate, but once a Cancer truly falls in love, he gives his all and doesn't cheat.

Scorpio

Scorpio is known to be one of the most jealous and possessive signs of the zodiac. However, they are also one of the most loyal people you will meet. And this is not only related to married relationships. Scorpios are loyal friends and such employees as well. One of their best qualities in relationships is the fact that Scorpios never give up on the people they love. A Scorpio will always protect you even if the whole world is against you. They will be true to you regardless of the consequences. They are not the ones who will abandon you, but rather the ones who stay till the end to fight for you even with their lives. And, yes, they will expect the same in return.

Taurus

Some of the main personality traits of any Taurus are stubbornness and determination. They are not people who give up easily and this makes them a loyal sign. If Taurus were to leave their partner in difficulty, this would be considered by them as their personal loss. Once a Taurus falls in love with you, they do everything in their power to make you feel like you're the luckiest girl/guy in the world.

Virgo

Duke qenë një shenjë toke, Virgjëresha pëlqen të mbajë gjithçka në jetën e saj të rregullt. Nuk i pëlqen të luajë lojëra dhe zakonisht është e qëndrueshme dhe besnikë kur vjen fjala tek lidhjet.Kur një Virgjëreshë bën një betim dhe premton të qëndrojë me ju në kohë të vështira, jini të sigurt se ata nuk do të largohen kurrë nga ju. Është e vërtetë se kjo shenjë e horoskopit qëndron pranë partnerit gjatë ditëve të mira dhe të këqija. Sidoqoftë, ata gjithashtu kanë një anë të errët. Sapo të humbasin interesin, ata do të jenë gati të largohen nga ju brenda pak sekondash. Ata bien në dashuri shpejt, por gjithashtu ju zëvendësojnë shpejt. Por, nëse të dy jeni shpirtra binjakë, mund të jeni të sigurt se kjo nuk do ndodhë.

Luani

Është fakt i njohur që Luanët kanë ego të madhe. Kjo është shenja që nuk mund ta durojë dikë që e fyen ose e nënçmon, në asnjë mënyrë. Ata kanë një personalitet të ashpër dhe janë krejtësisht të aftë të mbrojnë veten dhe të tjerët. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë që ata kënaqen duke e ulur partnerin e tyre vetëm që të ndihen superior ndaj tyre. Në vend të kësaj, një Luan dëshiron që partneri i romantik të ketë reputacion të mirë gjithashtu dhe është gati të bëjë gjithçka që duhet për të qenë fiks kështu. Ata gjithmonë do të qëndrojnë me të dashurit e tyre, duke qenë gati t'i mbrojnë ata nga çdo rrezik i mundshëm. Nëse diçka e keqe iu ndodh njerëzve që ata duan, do bëjnë gjithçka në fuqinë e tyre për të rregulluar gjërat dhe për t'i mbrojtur ata. Luani është besnik vetëm ndaj atyre që kanë një vend të veçantë në zemrën e tij/saj.

Binjakët

Përkundër besimit dhe pavarësisht se janë shenjë uji Binjakët janë në fakt një zodiak mjaft besnik, dhe i duan lidhjet afatgjata. Binjakëve u pëlqen të luajnë lojëra, gjë që zakonisht i bën njerëzit të mendojnë se ata që kurrë nuk mund të vendosin të përfshihen në një lidhje serioze. Megjithatë, e vërteta është krejt ndryshe. Binjakëve u duhet kohë për të gjetur dikë që është mjaft i denjë për ta që të heqin dorë nga jeta e tyre beqare, por pasi ta bëjnë këtë, gjithçka në jetën e tyre ndryshon. Sapo ata bien në dashuri me dikë vërtet dhe gjejnë të duhurin, ata bëhen plotësisht të përkushtuar ndaj marrëdhënies së tyre. Ata kthehen në një partner të përkushtuar dhe besnik në një kohë të shkurtër. Pra, po, Binjakëve mund t'u duhet më shumë kohë për t'u hapur me të tjerët dhe për t'u lidhur me ta, por pasi ta kenë bërë, ata kurrë nuk do të vënë në dyshim angazhimin e tyre. Ata thjesht presin për atë person të veçantë.

Peshorja

Peshorja është një shenjë romantike që nuk ka probleme me lidhjet kur gjejnë personin e duhur për ta. Epo, gjërat nuk janë aq të thjeshta kur bëhet fjalë për këtë shenjë të zodiakut. Ajo që i pengon Peshoret të jenë 100% besnike ndaj partnerit të tyre është natyra e pavendosur, e cila shpesh i bën ata të veprojnë në mënyrë jokonsistente në një marrëdhënie. E vërteta është se ju mund të prisni gjithçka nga një Peshore, ata mund të jenë plotësisht të përkushtuar një ditë dhe pastaj thjesht zhduken ditën tjetër, sikur të mos kishit rëndësi për ta. Ata kurrë nuk janë të sigurt nëse kanë gjetur personin e duhur apo nëse duhet të vazhdojnë të kërkojnë. Ata gjithmonë mendojnë se ndoshta do të ishin më të lumtur me dikë tjetër dhe kjo është ajo që shkatërron të gjitha romancat e tyre të mundshme.

Bricjapi

Bricjapët kanë zakon të mbajnë të gjithë ngarkesën emocionale nga marrëdhëniet e mëparshme me veten. Kjo është shenja që iu jep shumë njerëzve të gabuar dhe kjo gjë u kushton shumë. E gjithë kjo traumë që ata kalojnë në të kaluarën shkatërron aftësinë e tyre për t'u lidhur me njerëz të rinj. Gabimi i tyre më i madh është fakti që ata mendojnë se të gjithë do t'i lëndojnë njësoj si ish -at e tyre, gjë që nuk i lejon ata të jenë plotësisht besnikë ndaj partnerit të tyre.

Dashi

Dashi është një shenjë që ndjek gjithmonë ndjenjat, pa marrë parasysh çfarë sjellin. Mos u keqkuptoni, kjo nuk do të thotë që Dashi nuk është aspak i aftë të jetë besnik. Thjesht do të thotë që ata nuk do kenë problem të largohen nga lidhja e tyre afatgjatë nëse ndodh që ata të bien në dashuri me dikë tjetër. Kjo, në një farë mënyre, i pengon ata të marrin titullin si shenja më besnike e zodiakut. Jo, ata nuk do të jenë jobesnikë ndaj partnerit romantik, por nuk qëndrojnë më shumë nëse nuk ndihen të lumtur. Ndonjëherë, ata tregojnë sjellje posesive gjithashtu, e cila lidhet me karakterin e tyre ambicioz dhe mbrojtës.

Shigjetari

Ata janë gjithmonë në kërkim të aventurave dhe nuk mund të qëndrojnë në një vend për një kohë të gjatë. Kështu, Shigjetari nuk është një shenjë shumë besnike pasi shpirti i tyre i lirë i kontrollon ata.

Peshqit

Pisces are often so immersed in their imaginary world and driven by their inspiration that they feel morally inclined to follow them. Once they feel they've gotten too much out of a relationship, they'll leave without making much of a sound.

Aquarius

When it comes to the least faithful sign in the zodiac, Aquarius is first! This is the sign that is afraid to show the true face and show the weaknesses that no matter how much they care about you.

*Tiranapost.al.