Kombinohu me Emin

Audrey Hepburn style will always remain eternal

Audrey Hepburn style will always remain eternal

By Emi Seiti / Her native class, her simple and refined elegance, the bon ton chic style typical of the 50s are a beacon of elegance.

There is a reason why fashion brands with a classic love always refer to Audrey Hepburn. On screen, Audrey sailed in dresses made to order by Givenchy founder Hubert De Givenchy. Off-screen Hepburn, made art with her outfits combining them to perfection. There are so many style moments by Audrey Hepburn, made history that she was included in the Hall of Fame List International Best Dressed List.

Audrey Hepburn style will always remain eternal

Casual followers recognize Audrey Hepburn's style only as the black dress she wore to Breakfast at Tiffany's but Audrey Hepburn's style was much more than that despite being one of the most iconic roles. Audrey Hepburn style still influences the way we dress today.

Audrey Hepburn style will always remain eternal

Audrey Hepburn on a sailing boat with a retro view of the Riviera. A pair of polka dot Jacquard shorts, a long-sleeved sweater and a pair of classic Timberland slippers.

Audrey Hepburn style will always remain eternal

Audrey Hepburn triumphant and incredibly elegant on Oscar night which emerged as the winner as Best Actress for Roman Holiday. The actress wore Givenchy creation. A timeless look of extraordinarily elegant ladies to imitate for a spring ceremony with dresses which highlight the waist.

Audrey Hepburn me uniformë të zezë pozon për portretin zyrtar të Sabrines. Një pulover e zezë me jakë marinari, pantallona Brunello Cucinelli dhe një palë balerina të qendisura nga Tabitha Simmons janë treshja perfekte për tu dukur bukur në zyrë dhe në shume raste të tjera.

Audrey Hepburn style will always remain eternal
Audrey Hepburn këmbëzbathur: duke luajtur golf me një fustan veror pambuku. I freskët, i thjeshtë dhe super shik.

Audrey Hepburn style will always remain eternal
Audrey Hepburn me pizhame me vija: Një veshje padyshim në modë për të ndenjur në shtëpi.

Audrey Hepburn style will always remain eternal
Audrey Hepburn në një foto me ngjyra: aktorja duke shkruajtur një letër dhe ka veshur një veshje të përsosur për një shëtitje në pyllin me pisha.

Për ta imituar ju mund të vishni një bluzë me kuadrata Vichy, një fund të gjatë të bardhë, një kapele kashte Lanvin, dhe balerinat ikonike me hark nga Salvatore Ferragamo.

Audrey Hepburn style will always remain eternal

Audrey Hepurn taking a break from filming Funny Face. Dress in the Burrbery overcoat and Valentino scarf.