Modë

10 fall trends, according to designers

10 fall trends, according to designers

Autumn is the season of combinations. Unlike summer when a t-shirt and a pair of shorts are enough or winter when a coat and sweatshirt cover everything, autumn gives you the opportunity to play with the look.

According to designers, according to fashion weeks, these are the 10 trends you should keep in mind this fall:

The powerful suit

10 fall trends, according to designers

A jacket that does not stay fixed on the shoulders or arms. A jacket that does not take the shape of the waist. Loose and comfortable pants. Fixed as in the style of the 80s.

peelings

10 fall trends, according to designers

Leather is combined with pants, jeans and dresses.

stuffed

10 fall trends, according to designers

Teddy bears are back this season.

Heavy leather jacket

10 fall trends, according to designers

Ato të hollat, që nuk janë në fakt lëkurë, por plastikë, duken bukur vetëm në foto. Këto të tjerat, lëkurë e rëndë mund të vishen edhe dekadën e ardhshme.

Çizmet

10 fall trends, according to designers

Ndërsa çizmet mbi gju janë një element klasik i vjeshtës që nuk mund të zëvendësohen, stilistja dhe blogerja personale në San Diego, Vanessa Valiente thotë se mezi pret të veshë këto lloj çizmesh.

Uniforma

10 fall trends, according to designers

Mbase të ka marrë malli për kohën kur vishje përparësen e zezë me jakë të bardhë në shkollë. Këtë sezon uniforma është stil.

Vintage

10 fall trends, according to designers

Pantallona dhe bluzë të viteve ’90, por të cilësisë së mirë.

Veshjet e tejdukshme

10 fall trends, according to designers

Tyli nuk të lë kurrë në baltë vetëm se duhet ruajtur masa dhe klasi edhe në këtë lloj veshje.

Xhaketë oversize

10 fall trends, according to designers

Xhaketa stil burrash, e lirshme edhe kjo si në rastin e kostumit.

Përzierje printesh

10 fall trends, according to designers

As in this picture, I line up and squares down. But not only the prints, but also the materials, fabric with denim? Why not?