Politikë

DP demands the resignation of Edi Rama for the Incinerators

DP demands the resignation of Edi Rama for the Incinerators

The Democratic Party has demanded the resignation of Prime Minister Rama for the Incinerator affair.

"The DP demands the immediate resignation of Edi Rama today. DP calls on everyone, right and left, to stand up in defense of their dignity and Albania. Haxhire Gurakuqi is an elderly Albanian who lives in an asylum. She was waiting for Edi Rama and Arben Ahmetaj to build the house that was destroyed by the earthquake.

He didn't know anything about the Mafia of incinerators, because he didn't follow the news.

Until the day when the mafia arrived at her asylum, and Ms. Gurakuqi became the news herself.

Two "fake" prosecutors go and take his signature to "unlock" his pension money.

The letters signed by her are, in fact, permission for them to use the bank account of the elderly woman and circulate the 30 million euros of the incinerators of the 'fake businessmen' Mirel Mërtiri and Stela Gugallja.

'Fake' because, behind them are Gjiknuri, Ahmetaj, Veliaj and Rama.

The Democratic Party despises with disgust the deception of an elderly woman, abandoned in an asylum by the incompetence of the government, and strongly condemns the next theft in the series "Mafia e inceneratorëre".

We call on SPAK to investigate the head of the hundreds of million euro affair and stop dealing with the tails. The statement of this institution, after the last scandal, that it is following the money, when the investigations have started for 1 year, is not serious.

Nën dritën e fakteve të reja, skandalit të radhës dhe traditës në hajdutëri të kësaj qeverie, Partia Demokratike kërkon dorëheqjen e menjëhershme të Edi Ramës.

Partia Demokratike i bën thirrje të gjithëve, të djathtë e të majtë, të ngrihen në mbrojtje të dinjiteti të tyre dhe të Shqipërisë. Duhet menjëherë ndalur marshimi mbi shpinat e shqiptarëve i bandës në pushtet.

Pasi çon 500 mijë shqiptarë në azilet e botës në 9 vjet qeverisje, ordinerët e tij u shkojnë atyre që kanë mbetur, deri në azilet e pleqve, dhe u marrin kacidhet e shpenzimeve funerale.

Ju rikujtojmë shprehjen famëkeqe “Nuk keni parë asgjë, akoma!”.

Pas Haxhire Gurakuqit nuk ka mbetur më asgjë për të parë.

Remove the resignation of Edi Rama and the end of the most corrupt government in the history of Europe. Therefore, dear citizens, join civil society and the Democratic Party on July 7! For an Albania in danger. For an Albania that passes from the hands of thieves to the hands of Albanians", declared Belind Kelliçi to the media.