Qyteti

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and Feynoord fans enjoy Tirana

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

Hundreds of Dutch Feyenoord fans and Italian fans in Rome have already arrived in Tirana, waiting for hours until the grand final that will take place tomorrow at "Air Albania".

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

Some of them arrived in the capital today, and some others arrived a few days ago, using their visit to explore the tourist sites around Tirana.

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

Përgatitjet perfekte dhe plani i organizuar nga ana e Bashkisë së Tiranës ka bërë që shumë prej tyre ta kalojnë këtë pasdite në sheshin “Skënderbej” dhe në pedonalen e Tiranës. Sikurse dje, organizimet festime me muzikë live dhe DJ nga më të njohurit do të vijojnë edhe sot në mbrëmje dhe nesër duke e kthyer finalen në një festë për gjithë qytetin.

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

Jo vetëm hotelet kanë zënë të gjithë dhomat e tyre, por dhe ato që quhen “guest house” tashmë janë plot, ndërkohë që bizneset janë në kulmin e punës së tyre.

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

Ndërkaq, në pikat kryesore ku do të grumbullohen tifozë, Bashkia dhe vullnetarët e saj ndihmojnë turistët.
Roma dhe Feyenoord do të përballen nesër në orën 21:00 në “Air Albania”, duke e kthyer këtë ndeshje në një moment historik për historinë e futbollit shqiptar, pasi për herë të parë në vendin tonë luhet një finale europiane.
PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and

PHOTOS / Municipality dozens of events for the final, hundreds of Roma and