Qyteti

Bound by the planet. 140 more trees for the capital

Bound by the planet. 140 more trees for the capital

This week started well for the city of Tirana. Vodafone Albania in cooperation with the Municipality of Tirana donated 140 trees to the capital, bringing the total number of trees planted in the capital to around 900,000, almost 50% of the rate set by the municipality to be achieved by 2030. The trees were planted in the Zoo park, where the need is great, as this space in the capital is new and needs more greenery.

Bound by the planet. 140 more trees for the capital

Katia Stathaki, the general director of Vodafone Albania, said that this is a gift from Vodafone employees to the city where they live. A contribution to the future, something that gives us hope. "Many years from now, when we are old or no longer in this world, these trees will still be here for our children. This is just a small part of what Vodafone is doing for the planet and the climate in Albania and around the world. It is part of our strategy, along with the parallel investment in electric cars, renewable energy, etc. We are very happy to be here today and we promise to do more in the future", said Stathaki. "You have our support for everything that matters to the city", she added, addressing Mayor Veliaj.

Bound by the planet. 140 more trees for the capital

Kjo nismë e ndërmarrë nga stafi i Vodafone Albania, ku shumica janë prindër fëmijësh të vegjël që vizitojnë Kopshtin Zoologjik rregullisht, u mirëprit dhe përshëndet nga z. Veliaj. “140 herë faleminderit për të 140 pemët nga Vodafone, nga miqtë tanë, që jo vetëm na ndihmojnë të komunikojmëpërditë, të jemi më afër njëri-tjetrit, të mbarojmë punë, por edhe të tregojmë që kemi një përgjegjësi ndaj qytetit ku jetojmë. Dua të falenderoj të gjitha mamat e Vodafone, të cilat panë se në këtë përpjekje të transformimit total të Kopshtit Zoologjik na duhet ndihmë, sepse askush nuk ia del dot vetëm. Dhe sot na ndihmuan me 140 pemë, të cilat i janë shtuar qytetit. Dhe ku ka më shumë pemë, ka më shumë oksigjen. Shpresoj që Vodafone të frymëzojë kompani të tjera të bëjnë të njëjtën gjë”, tha Veliaj, teksa së bashku me znj. Stathaki mbollën personalisht njërën nga 140 rrënjët e pemëve, duke dhënë shembullin e tyre.

Bound by the planet. 140 more trees for the capital

The addition of green spaces in the capital is a priority of Vodafone, which, like around the world, also in Albania attaches special importance to the planet, the environment and the climate, within the global #SwitchToGreen campaign. The contribution of Vodafone and Vodafone Albania Foundation to the environment in Albania amounts to around 14 million euros. The company sees it as a responsibility and obligation to commit to a cleaner environment and a safer planet. Not only for the future of the children, but also for the present of all the residents of the capital.

Bound by the planet. 140 more trees for the capital

Together we plant for a greener future!