Showbiz

10 celebrities and 10 reasons why they don't want to become parents

10 celebrities and 10 reasons why they don't want to become parents

Choosing today whether or not to become a parent is an opportunity that our ancestors did not have. At that time, society's standards dictated decision-making and some things were taken for granted.

Today, known and unknown people make their choices. Some have decided that they will not become parents and have also shown the reasons behind this decision.

Jon Hamm

10 celebrities and 10 reasons why they don't want to become parents

Aktori i Mad Man ka shumë miq me fëmijë dhe ai ka vendosur të mos ketë. I duket gati e pabesueshme sesi edhe pas kaq shumë përgjegjësish, ata ende arrijnë të qëndrojnë në këmbë dhe të jenë në punë në 6 të mëngjesit. “Do të isha një baba i tmerrshëm. Nuk e kisha menduar kurrë se do të isha në këtë moshë dhe nuk do të kisha fëmijë. Por pendesa e mundshme e një të ardhmeje, nuk na ka bërë as mua e as gruan të duam një fëmijë”.

Miley Cyrus

10 celebrities and 10 reasons why they don't want to become parents

Miley Cyrus zbuloi se ajo nuk dëshiron të sjellë një fëmijë në këtë botë për shkak të problemeve mjedisore me të cilat po përballet planeti ynë.

Alison Brie

10 celebrities and 10 reasons why they don't want to become parents

Ajo dhe burri i saj, Dave Franco, vendosën të mos kishin fëmijë sepse do të ishte shumë stresuese. “Nuk dua vërtet të kem fëmijë. Është fantastike sepse nuk shqetësohem se kur duhet të mbetem shtatzënë, ndërkohë që jam edhe me xhirime. Ne kemi dy mace dhe o Zot sa përkushtim duan. Po sikur të ishin fëmijë?”, tha ajo.

Renee Zellweger

10 celebrities and 10 reasons why they don't want to become parents

Renee Zellweger e ka shprehur hapur se mëmësia nuk është një qëliim për të. “Mënësia nuk ka qenë kurrë një ambicie. Thjesht dua të jem e pavarur dhe të jem në gjendje të kujdesem për veten. Çdo gjë tjetër është thjesht lëng mishi.”

Tracee Ellis Ross

10 celebrities and 10 reasons why they don't want to become parents

Unë mund të martohem dhe të sjell fëmijë në jetë, por nëse vijnë kushtet e duhura. Jo sepse shoqëria e kërkon. Kohën e duhur mund ta di vetëm unë.

Keanu Reeves

10 celebrities and 10 reasons why they don't want to become parents

Në të kaluarën, Reeves e kishte dëshirën të bëhej baba. Megjithatë, fati nuk ishte në anën e tij dhe e dashura e tij e atëhershme Jennifer Syme lindi një bebe të pajetë. Humbja e fëmijës ndikoi në marrëdhënien e tyre dhe ata u ndanë vetëm disa javë më vonë.

Që atëherë, Reeves nuk ka pasur ndonjë lidhje serioze dhe në 2017-ën, kur u pyet nëse planifikon të ketë fëmijë, përgjigja e tij ishte: “Unë jam shumë i vjetër. Është shumë vonë”.

Kim Cattrall

10 celebrities and 10 reasons why they don't want to become parents

Kur Kim Cattrall ishte 5 vjeç, ajo fantazonte të kishte njëqind qen dhe njëqind fëmijë. Kur u rrit pastaj rrethanat e jetës nuk ia mundësuan. Në fillim se nuk ishte koha. Pastaj se nuk kishte partner dhe në fund kishte aq shumë punë, as nuk mundej të shkonte në takimet IVF.

Betty White

10 celebrities and 10 reasons why they don't want to become parents

Betty White e dinte se nëse do të kishte fëmijë, i gjithë fokusi i saj do të binte tek ata. Por ajo zgjodhi të mos kishte fëmijë, sepse donte të fokusohej vetëm në karrierën e saj. Dhe e mira është se ajo kurrë nuk u pendua për vendimin e saj. Edhe pse ajo nuk pati kurrë fëmijë biologjikë, ajo u bekua me 3 fëmijë nga birësimi.

Portia de Rossi

10 celebrities and 10 reasons why they don't want to become parents

Në të tridhjetat e saj, Portia de Rossi ndjeu presion për t'u bërë nënë sepse ora e saj biologjike po ecte. Dhe meqenëse nuk ishte aq e sigurt se donte të kishte fëmijë, ajo i bëri vetes një pyetje: “A dua të kem fëmijë, që të mos humbas diçka që të tjerët duket se e duan vërtet? Apo është që në të vërtetë dua ta bëj këtë me gjithë zemrën time?»

Përgjigja e saj për pyetjen e dytë nuk ishte po, kështu që ajo vendosi të mos kishte fëmijë.

Anjelica Huston

10 celebrities and 10 reasons why they don't want to become parents

Anjelica Huston revealed that there were times in her life when she wanted to have children, but there were also times when she was thankful she didn't. She is so attached to her dog that she says it fills the gap.