Showbiz

5 famous characters show the dark side of fame

5 famous characters show the dark side of fame

Giving autographs, being adored, attending the most fabulous parties and traveling the world - this is how ordinary people imagine what it means to be a star. However, being a famous character has its difficulties and some VIPs have talked about just that.

Cameron Diaz

5 famous characters show the dark side of fame

'' There is a kind of epidemic in our society today that everyone thinks that if they become famous, they will finally be happy. People always say to me: I want to be like you. I want to be famous. I ask a simple question: Why? I do not do what I do to be famous. This is just a part of my job. "If you are looking for fame to be happy, this will not happen."

Justin Bieber

5 famous characters show the dark side of fame

"I was transformed from a 13-year-old boy from a small town to fame around the world. I had a lot of money and zero skills for the real world. This is something scary for anyone. When I was 20 I realized that every decision I had made was bad. I was not fulfilled and fulfilled despite having money. Only those I had prayed helped me get through it. ”

Jennifer Lawrence

5 famous characters show the dark side of fame

Lawrence thotë se ajo nuk është në gjendje të qëndrojë lirshëm në publik pa e vënë re fansat. Aktorja e talentuar tha gjithashtu se është bërë 'jashtëzakonisht e vrazhdë' që kur u bë e njohur, vetëm për të shmangur vëmendjen e padëshiruar.

“Të jem e vrazhdë është mënyra e vetme që kam për të mbrojtur veten. 'Kur njerëzit të trajtojnë ndryshe, por ti nuk ndihesh ndryshe, është diçka e çuditshme. Ndihesh si një kafshë e kopshtit zoologjik ose diçka tjetër e këtij lloji. Aktorja dikur tha se nuk do të jetë kurrë mirë me faktin që të huajt e ndjekin kudo që ajo shkon dhe se nuk mund të bëjë asgjë për këtë. Ajo kujtoi një incident kur thirri policinë për t'u ankuar për të huajt që flinin para shtëpisë së saj, por edhe ata ishin të pafuqishëm për ta ndihmuar”.

Leonardo DiCaprio

5 famous characters show the dark side of fame

Ai shpjegon se të qenit i famshëm është aq surreal, saqë shumë njerëz, përfshirë atë, nuk mësohen kurrë me të: 'Është si të jesh në një lojë video,' thotë ai.

Nga ana tjetër, ai thotë se do ta linte aktrimin nëse do ta shqetësonte vërtet vëmendja e vazhdueshme: “Nëse do të doja ta lija aktrimin, mund ta kisha bërë shumë kohë më parë. Më pëlqen të bëj filma. Ndihem me fat dhe me fat që e bëj atë dhe ia vlen absolutisht të sakrifikoj shumë nga jeta ime private. Ka njerëz me punë shumë më të vështira që sakrifikojnë shumë nga jeta e tyre për t'i bërë ato. Nuk dua ta dëgjoj veten të ankohet për vështirësitë e të qenit i famshëm sepse kam lirinë të ndaloj nëse do të doja.

Megan Fox

5 famous characters show the dark side of fame

To describe what it looks like to live under the spotlight, Megan Fox uses a comparison. "Do you know what fame is?" Whatever your worst experience in high school, when you were ridiculed by those 10 kids in high school, fame is the same thing, but on a global scale. I had a period when I did not want to be seen, I did not want pictures. I did not like the cover. I did not even like the red carpet. "I had absolute confidence and certainty that I would be ridiculed."