Showbiz

Gisele Bundchen post-divorce: I hoped it would last forever, but I have a message for other women

Gisele Bundchen post-divorce: I hoped it would last forever, but I have a

In an interview from her home in Costa Rica, the 43-year-old supermodel, author and entrepreneur opened up about how she's working to free herself and where her relationship with ex-husband Tom Brady stands following their divorce last year. They were married for 13 years.

"I think it's not what I dreamed and what I hoped for. My parents have been married for 50 years, and I really wanted it to happen. But I think we have to accept that sometimes we stay the way we are in our 20s, sometimes we grow together, sometimes we separate."

Gisele Bundchen post-divorce: I hoped it would last forever, but I have a

"Ai është babai i fëmijëve të mi," vazhdoi ajo, duke iu referuar djalit të tyre Benjamin, 13 vjeç, dhe vajzës së tyre, Vivian, 10. "Kështu që unë i uroj gjithmonë më të mirat dhe jam shumë mirënjohëse që më dha fëmijë të mrekullueshëm."

Bündchen tha se ajo është në një kohë në jetën e saj në të cilën ajo është në gjendje të fokusohet në atë që dëshiron.

Ajo po largohet gjithashtu nga moda, duke u zhytur në projekte më të rëndësishme si roli i saj si ambasadorja e parë e shëndetit të Gaia Herbs dhe duke lançuar librin e saj të gatimit Nourish, i disponueshëm për para-porosi që tani.

“Ka qenë shumë e vështirë për familjen time. Me të gjitha kthesat e ndryshme që merr jeta, gjithçka që mund të bëjmë është më e mira që mundemi duke pasur parasysh atë që ndodh në mjedisin tonë.

Meditation, daily exercise (“I work out every day,” she says, noting walks, yoga, and weight lifting) have kept her focused.

Over time, she learned how important it is to put yourself first. And she wants other women, especially moms, to know that self-care isn't selfish.

"No one is going to do it for you. The only person who will make those choices is you. Because at the end of the day, you're the first person to be affected by it."