Showbiz

Michelle Pfeiffer: I always knew I was going to adopt

Michelle Pfeiffer: I always knew I was going to adopt

Like many other women, Michelle Pfeiffer dreamed of finding the right man, having children and starting a family. But time passed and it seemed more and more challenging.

She experienced several failed relationships and even got married and divorced within a short time.

Michelle Pfeiffer: I always knew I was going to adopt

At this point she thought it was time to focus on her personal life. "My life and my career were intertwined. My career is still important to me, but once you reach a certain amount of success, all that time you've spent obsessing over your career backfires on you, so the focus naturally has to come back to you.”

Michelle Pfeiffer: I always knew I was going to adopt

Pasi arriti në këtë përfundim, aplikoi për të filluar një proces birësimi si nënë beqare, pa përcaktuar gjininë e preferuar të foshnjës. Ishte e hapur ndaj çdo gjëje që i rezervonte fati.

“Gjithmonë e dija që do të birësoja. Kisha menduar se fillimisht do të lindja fëmijë dhe më pas do të birësoja. Por erdhi koha të bëhesha nënë dhe thjesht ndryshova rendin. Gjithçka ishte normale dhe dukej sikur ishte një shtatzëni. Fiks siç pret lindjen dhe unë prisja që të vinte momenti i madh.”

Një ditë, gjatë asaj pritjeje të ëmbël, shoqja më e mirë e Michelle-s e bindi atë të shkonte në një takim.

Në fillim, ajo refuzoi sepse kishte pasur disa përvoja të këqija. Por pasi shoqja e saj këmbënguli dhe nën premtimin se ky do të ishte takimi i fundit që do t'i organizonte ndonjëherë, Michelle ra dakord. Plani ishte darkë dhe boëling me producentin David E. Kelley. Për habinë e aktores, takimi shkoi shumë mirë; pjesa tjetër është histori.

Fati e solli ballë për ballë me njeriun e jetës së saj.

Dy muaj pas takimit me Davidin, Michelle u miratua për adoptim. Foshnja e saj ishte një vajzë e bukur. Ajo nuk e dinte se si do të reagonte ai, por nuk do të tërhiqej nga birësimi dhe ëndrra e saj për t'u bërë nënë. Çuditërisht, ai pranoi ta mbështeste dhe ishte i përkushtuar që t'i merrte gjërat nën kontroll e të bëhej babai i foshnjës.

“Ne kishim qenë së bashku për rreth dy muaj. Kështu që ne e lindëm këtë fëmijë menjëherë. Ne ishim të dy të rritur dhe ishim në moshën kur ishim gati për të krijuar një familje. Pra, ne kemi qenë prindër përpara se të përparonim në marrëdhënien tonë. Në një mënyrë të çuditshme, kjo e hoqi presionin nga ne si çift. Kishim diçka tjetër për t'u përqendruar. Ishte si një kohë e përsosur.”

Michelle Pfeiffer: I always knew I was going to adopt

Ajo e kuptoi se paratë dhe fama nuk janë gjithçka.

Më vonë atë vit, çifti vendosi të martohej dhe pothuajse tridhjetë vjet më vonë, ata janë ende bashkë, të lumtur dhe më të afërt se kurrë. Davidi e donte aq shumë Klaudian, saqë e adoptoi ligjërisht, duke u bërë zyrtarisht babai i saj.

Michelle did not hire a nanny for her daughter. He changed his diapers himself and spent the nights with him himself. She wanted to enjoy motherhood to the fullest and, while she did not stop working. He also took it with him to the filming.

Michelle Pfeiffer: I always knew I was going to adopt

The family grew

A few years later, their biological son John was born. Now the children have grown up. Klaudia is pursuing her doctorate. Michelle is proud of him.

Michelle Pfeiffer: I always knew I was going to adopt

Tiranapost.al