Showbiz

Everyone now loves Johnny Depp's lawyer. Law firms in line for it

Everyone now loves Johnny Depp's lawyer. Law firms in line for it

Camille Vasquez became a public figure and has her followers writing on social media to get into Hollywood movies. Yes Johnny Depp's lawyer has already stepped up her career and she is in the field of justice. After winning the marathon trial, which became public for 6 weeks, after standing out as a detail and very ladylike, law firms are lined up to take on their Vasquez team.

Everyone now loves Johnny Depp's lawyer. Law firms in line for it

Meanwhile, the law firm Broën Rudnick, where she works, did not let him get out of hand. From employees, they have already made her a partner.

Everyone now loves Johnny Depp's lawyer. Law firms in line for it

Ekipi i juristëve që drejtohej nga Benjamin Cheë pati edhe avokatë të tjerë në seanca të ndryshme të gjyqit Depp-Heard, por Camille mori më shumë vëmendje. Ishte ajo që e vuri disa herë në vështirësi Amber Heard-in me pyetjet e saj.

Everyone now loves Johnny Depp's lawyer. Law firms in line for it

Everyone now loves Johnny Depp's lawyer. Law firms in line for it

Tani që është bërë partnere e firmës ku punonte, Camille ka dhënë vetëm një deklaratë të shkurtër: “Jam shumë e kënaqur që pata besimin e firmës ligjore dhe gjithë ekipit”

Everyone now loves Johnny Depp's lawyer. Law firms in line for it

Everyone now loves Johnny Depp's lawyer. Law firms in line for it

Everyone now loves Johnny Depp's lawyer. Law firms in line for it

Kurse një prej kolegëvetë saj tha: “Ne kemi kohë që ia njohim aftësitë Camille, po tani ishte radha e botës të shikonte se çfarë ylli është ajo”.