SPORT

150 million ALL premium for the players of Tirana who were declared the Champion of Albania

150 million ALL premium for the players of Tirana who were declared the Champion

The Municipality of Tirana has allocated 150 million ALL to the footballers of the Tirana club, who this year were declared Champions of Albania for the 26th time in their history.

150 million ALL premium for the players of Tirana who were declared the Champion

Mayor Erion Veliaj received today the boys of the team, to whom he expressed his gratitude that they brought another important cup to the city of Tirana and stressed that this prize is set only for the players who gave everything on the green field.

150 million ALL premium for the players of Tirana who were declared the Champion

“Urime për kampionatin! Jam shumë krenar për secilin prej jush, për punën, sakrificën, për familjet tuaja! Nuk besoj se ka vit më të mbarë për të sjellë Kupën e Kampionatit të Shqipërisë në Tiranë sesa ky vit ku Tirana është Kryeqyteti Europian i Rinisë. Kur të bëhet bilanci i Tiranës Kryeqytet Europian i Rinisë, kjo fitore do të jetë pjesë e arritjeve të këtij qyteti që rritet përditë, që punon përditë, që lufton përditë, por - siç është edhe ky rast, - edhe që fiton përditë”, tha Veliaj në pritjen për djemtë e ekipit bardheblu.

150 million ALL premium for the players of Tirana who were declared the Champion

Ai siguroi se këtë herë, ndryshe nga viti i shkuar, lavdia, por edhe çmimi i Bashkisë së Tiranës, do të jetë vetëm për ata që punuan për titullin kampion.

150 million ALL premium for the players of Tirana who were declared the Champion

“Ne e mbajmë fjalën e dhënë dhe në mbledhjen e radhës të Këshillit Bashkiak do të formalizojmë çekun prej 150 milionë lekësh si shpërblim për lojtarët dhe trajnerët.

150 million ALL premium for the players of Tirana who were declared the Champion

Many people benefit from the glory of a team, but I want to admit that when we go on the field, when we go to the stadium, we are excited by those who play and train the players. Therefore, I have decided this year to make a correction of the reward, which will go exclusively to those who have contributed to the game and on the field because I believe it is thus more honest. I did not feel well, - I must admit, - when I saw that part of the reward we gave for years deviated to the family of the club shareholders. This does not work! "This is not my personal money, but it belongs to the taxpayers of Tirana", said Veliaj.

150 million ALL premium for the players of Tirana who were declared the Champion

The Mayor said that such awards will be given to all teams in the capital, which will bring a cup to Tirana.