SPORT

Florian Marku two days before the match in "Air Albania": I will give my soul for the next victory

Florian Marku two days before the match in "Air Albania": I will give

On the eve of the August 25 challenge at the "Air Albania" stadium, the well-known Albanian boxer, Florian Marku, invites all Albanian citizens to become part of this celebration.

Boxer Florian Marku will face the Mexican Miguel Parros for the WBC Silver title, which is moving fast in the world ring, although in the super lightweight and not in the welterweight where Marku normally boxes.

Florian Marku two days before the match in "Air Albania": I will give

But Marku says in a press conference that after 11 consecutive victories, it is almost impossible for him to lose in "Air Albania".

“Jam shumë i lumtur që kthehem në Shqipëri pas 4 vitesh e gjysmë. Iu premtoj që do jap shpirtin për fitoren e radhës. Që të humb në ‘Air Albania’ kundërshtari duhet të japë ‘nokaut’ dhe të më nxjerrë me barrelë nga ringu se ndryshe nuk e pranoj humbjen,” u shpreh boksieri.

Florian Marku two days before the match in "Air Albania": I will give

WBC është titulli i dytë që Florian Marku tenton t'i shtojë brezit të tij dhe siguron që nuk do ta humbasë rastin para tifozëve kuqezinj.

Nga ana tjetër meksikani Parra thotë se në “Air Albania” mund të ketë surpriza.

“Jam shumë i lumtur që do zhvilloj këtë ndeshje në Shqipëri. Do jetë një nga ndeshjet më të rëndëishme të karrierës time kundër Florian Markut. E di që kundërshtari është i fortë, por kam punuar dhe do jap gjithçka,” u shpreh Miguel Parros, boksieri meksikan.

Florian Marku ka takuar ditën e sotme Kryeministrin Edi Rama.

Florian Marku two days before the match in "Air Albania": I will give

"On Thursday, August 25, you should go support Florian," said Rama, who also received a pair of gloves as a gift from the Sepp boxer aiming for the WBC heavyweight champion's big necklace.

He had brought the same gift for the mayor Veliaj.

Florian Marku two days before the match in "Air Albania": I will give

"We are fans with Flori, so I can't wait not only from Tirana, but from all Albania and Albanians, who can come," said Veliaj.

Florian Marku two days before the match in "Air Albania": I will give

In this great sporting event, Albanian boxers Neraldo Ymeri, Matteo Çelo and Leandro Xhelili will be part of the spectacle, while Amarildo Vranja will face the Bulgarian Borislav Velev for the WBC Youth International belt. The matches start at 17:00.