Stil jete

6 behaviors that men appreciate a lot in their partner 

6 behaviors that men appreciate a lot in their partner

Men and women are complementary beings who think and express themselves differently. Although some actions may offend one or the other, many behaviors are appreciated and can convey messages of love.

In this article, you will find 6 female behaviors that men appreciate a lot.

A woman complimenting her partner

It's not just women who like to be complimented. Even if the partner does not ask for compliments, he is always pleased when his girlfriend takes the trouble to appreciate his work and efforts. The husband must also make sure of his ability to satisfy his wife's wishes. Then, showering him with compliments sometimes boosts his self-esteem and gives him strength to make more efforts for the well-being of his beloved.

A woman who pays attention when she talks to him

Listening is perceived by man as a sign of respect and love. To avoid upsetting their partner, men are not used to talking about how they feel about problems. But when negative thoughts are too heavy and need to be discharged, they need an attentive ear, an ear that will not denigrate them, nor judge them, but will accept them with love.

A woman caressing her partner's head and neck

Men perceive this type of caress as a sign of love. In fact, a pat on the neck allows the body to secrete the happiness hormone called oxytocin. The man feels loved and desired physically by his wife.

A woman who expresses her love to her partner even when they are in public

Burrat ndonjëherë vihen në siklet kur marrin një puthje, ose një përkëdhelje në faqe në publik. Por e vërteta është se të gjitha këto gjeste të vogla bëjnë që zemrat e tyre të rrahin. Gjestet e dashurisë të shprehura në publik i tregojnë mashkullit tuaj se jeni krenarë për të dhe se nuk keni turp ta tregoni. Kjo ndjenjë rrit egon e tij dhe e lejon atë të ndiejë të gjitha sfidat që mund të hasë.

Një grua që telefonon ose i shkruan partnerit të saj edhe nëse është e zënë

Kur partneri juaj e di që keni një orar të ngjeshur dhe ju gjeni kohë për ta telefonuar gjatë ditës, qoftë vetëm për të parë se si po kalon, kjo do të thotë se ai është shumë i rëndësishëm për ju. Ai do të ndihet i nderuar, i dashur dhe i preferuar dhe do të shohë se po bëni gjithçka që mundeni për t’i treguar se kujdeseni për të.

Një grua që vendos kokën në gjoksin e partnerit të saj

When you put your head on your partner's chest, it means to him that you need to be comforted and feel safe. This gesture will bring out his protective side and will do everything to make you feel protected.