Stil jete

The story of Adam Sandler and Drew Barrymore, a successful duo on screen and in real life

The story of Adam Sandler and Drew Barrymore, a successful duo on screen and in

A person's circle of friends often gets smaller as the years go by, but good friendships always remain. This is the case with Adam Sandler and Drew Barrymore, who met on a project more than 20 years ago and still share a beautiful friendship that seems immortal.

The story of Adam Sandler and Drew Barrymore, a successful duo on screen and in

In the mid-1990s, Drew Barrymore's career wasn't going the way she wanted it to. Although she was still offered roles, Hollywood labeled her a "bad girl".

The story of Adam Sandler and Drew Barrymore, a successful duo on screen and in

Pavarësisht se kishte një karrierë të gjatë në Hollywood, Drew nuk kishte shumë peshë në medium. Takimi me Adam, njohja me të dhe mundësia për të folur për një projekt mori shumë kohë.

“Ne dukeshim shumë ndryshe, por unë i shtrëngova dorën me zjarr, e falënderova që më takoi dhe fillova t'i paraqesja çështjen time. I thashë se, nuk e di arsyen, por e dija që ne duhej të bëheshim një ekip.”

The story of Adam Sandler and Drew Barrymore, a successful duo on screen and in

Pas një kohe, Adami gjeti një skenar që kishte potencial dhe ia përmendi Drew. Ajo kishte ende nevojë për një rol dhe Adam e ndihmoi që ta merrte. Kur regjisori pa kiminë e tyre, nuk kishte kthim mbrapa, filmi kishte protagonistët e tij.

Xhirimi ishte argëtues dhe atyre iu pëlqeu shumë. Adami komentoi në një intervistë: Sa keq mund të jem me Drew-n e ëmbël?" Në të njëjtën intervistë, ata komentuan kënaqësinë e të punuarit së bashku dhe sa të lumtur ishin për miqësinë e tyre. Kimia që ata kishin ishte po aq e prekshme në film sa ishte në ngjarjet për ta promovuar atë: gjithmonë duke qeshur dhe duke kaluar mirë.

The story of Adam Sandler and Drew Barrymore, a successful duo on screen and in

Adami është shprehur për një intervistë se kur u takua për herë të parë Drew-n, mendoi se ajo ishte një vajzë e ashpër, në një mënyrë të mirë. Dhe ai u shpreh gjithashtu se pjesëmarrja e saj në film e ndihmoi audiencën të besonte se ai mund të ishte një njeri udhëheqës.

Miqësia e tyre vazhdoi të rritej dhe pas disa vitesh ata luajtën në një tjetër film komedi romantik të quajtur 50 First Dates.

The film was released in 2004 on Valentine's Day and grossed over $280 million.

The story of Adam Sandler and Drew Barrymore, a successful duo on screen and in

50 First Dates was not the last project they would star in together; years later, they decided to team up again and join forces for Blended. Their characters grow with them. They were parents, and so were their characters.

In an interview, Drew confessed that he loves the team he made with Adam.

The story of Adam Sandler and Drew Barrymore, a successful duo on screen and in

"It's the best duo a girl could ask for. We've watched each other grow."

Adam says that Drew has a special place in his heart and that he is very protective of her.