Stil jete

'I'm his bonus mother and not the stepmother'. How Gisele Bundchen coined the new term to describe her relationship with her husband's son

'I'm his bonus mother and not the stepmother'. How Gisele

Throughout her career, Gisele Bundchen has shown what it means to be a supermodel while in her private life, she has shown what it means to be a supermodel. One of her 3 children came to life from a previous relationship of her husband. However, this fact did not prevent him from loving her as if he were born of her. To define her role with a term she coined a term: Bonus Mother.

'I'm his bonus mother and not the stepmother'. How Gisele

This is her story:

The beginning of a love story, but with a special twist
She was one of the most popular supermodels of the 2000s and her name is still present in the fashion industry. But catwalks and fame were not the only important things in the life of the Brazilian model: love with American football player Tom Brady was just as much in the spotlight.

'I'm his bonus mother and not the stepmother'. How Gisele

Ata e nisën lidhjen e tyre në 2006-ën dhe gjithçka ishte rozë, por vetëm 2 muaj më vonë, një lajm e tronditi lumturinë e tyre: “Tom më tha se ish e dashura e tij ishte shtatzënë. Të nesërmen, lajmi ishte përhapur kudo dhe ndjeva sikur bota më ishte kthyer përmbys”, tregon ajo në librin e kujtimeve.
Edhe pse nuk e priste dhe ishte një moment i vështirë për të, lindja e John 'Jack' Edëard Thomas ndryshoi gjithçka: “Lindja e tij bëri që zemra ime të zmadhohej dhe të merrte dimensione që nuk e dija se ekzistonin. Ishte si të bija në dashuri me djalin e vogël. Më mësoi të isha nënë.

'I'm his bonus mother and not the stepmother'. How Gisele

2 vite pas lindjes së djalit ata i thanë 'po' njëri-tjetrit dhe familja u rrit dalëngadalë. Në jetë erdhi djali i tyre Benjamin, dhe më vonë Vivian.

“Të qenit një familje e përzier nuk është arsye për të mos dashur njëri-tjetrin. Për Benjamin, vëllai i madh është heroi i tij. Jack hyn në derë dhe Benjamit i shtohet buzëqeshja. Ai dëshiron ta ndjekë kudo”, tregon për djemtë.

Edhe pse ajo nuk është nëna biologjike e Jack, e ka ndjerë si të sajin që nga dita e parë: “Unë e kuptoj që ai ka një nënë dhe e respektoj këtë, por për mua fakti që dikush tjetër e ka lindur atë, nuk e bën më pak djalin tim. Ndjej se ai është 100% i imi. E dua sikur të ishte i imi. Kështu e kam ndjerë që nga dita e parë. Ndaj nuk më pëlqen fjala ‘njerkë’. Mua më pëlqen termi ‘mama bonus’, sepse ai është bekim për mua. Jam me fat që kam pasur një engjëll në jetën time.

'I'm his bonus mother and not the stepmother'. How Gisele

2 nëna, dashuri e dyfishtë

With Jack's biological mother actress Bridget Moynahan have a good relationship from the beginning. "Tom and I made the decision to raise a child together and we both found partners who not only supported us in raising that child, but also loved our son as if he were their own. I do not think you can ask for more than that in life. "My son is surrounded by love," said Bridget.