Tech

Meta has chosen Httpool from Aleph as an Authorized Sales Partner in Albania

Meta has chosen Httpool from Aleph as an Authorized Sales Partner in Albania

Tirana, December 1 - Httpool from Aleph and Meta have stated that the two companies will cooperate in Albania under the Meta Authorized Sales Partner Program.

Meta's authorized sales partners are extensions of Meta's sales teams around the globe. They support advertisers and agencies to achieve their business goals by providing local assistance, strategic direction and expertise across the entire Meta product family. A thorough selection and approval process ensures that Meta's authorized sales partners meet the highest level of business needs for advertisers and agencies.

Aleph, the parent company of Httpool, has been part of the ASP program since 2018 and supports not only the growth of Meta, but also the local advertising ecosystem, enabling agencies, advertisers and SMBs to succeed in digital marketing. Aleph has a track record of excellence in digital marketing and is active with local, dedicated teams in multiple regions around the world, including Africa, Central East Europe and the Asia-Pacific region.

Through Httpool and Aleph's comprehensive understanding of Meta's solutions, the company serves as a direct point of contact with all products, applications and services that enables advertisers to make the most of what Meta has to offer.

In addition, with a local presence in Tirana, Httpool from Aleph offers support in official and national languages, offers consulting services both in terms of strategy and optimization of campaigns, and enables invoicing in the local currency of the country, the Albanian lek.

As an authorized sales partner, Httpool by Aleph provides agencies and advertisers with in-market training opportunities, offering free access to programs including courses and a certification through Meta Blueprint. This helps teams learn new and essential skills and maximize the value of their digital advertising investments.

“Shqipëria dhe më gjerë rajoni i Evropës Jugore është një zonë me potencial të madh dhe ne po intensifikojmë përpjekjet tona për të mbështetur njerëzit dhe bizneset këtu”, tha Bianca Vlaston, Meta Lead Balkans. “Httpool nga Aleph ka qenë pjesë e Programit të Partnerëve të Autorizuar të Shitjeve të Meta-s që nga viti 2018. Me njohuritë dhe ekspertizën tonë të fuqishme në tregun lokal, ne mund të ofrojmë mbështetje më të mirë për biznesin dhe agjencitë në nivel lokal, duke i ndihmuar ata të zhbllokojnë rritjen e tyre të mundshme. Nëpërmjet pranisë së Httpool nga Aleph në treg, reklamuesit shqiptarë tani kanë akses faturimi në monedhën vendase”, shtoi Vlaston.

“Jemi të emocionuar të sjellim Httpool nga Aleph si Partner të Autorizuar të Shitjeve të Meta-s në Shqipëri dhe jemi të bindur se ky zgjerim do të ofrojë mbështetje të përmirësuar për bizneset dhe agjencitë në nivel lokal, duke mbështetur më tej misionin e zhbllokimit të rritjes lokale," tha Katarzyna Paliwoda, Drejtore e Tregjeve në Zhvillim të EQL. tek Meta.

Facebook® është një markë e regjistruar e Meta Inc.

Rreth Httpool nga Aleph

Httpool, është një kompani e Aleph Group, që përfaqëson platformat kryesore të mediave digjitale në Ballkan dhe në mbi 30 tregje të tjera në Evropë dhe Azi.

Një kombinim unik i aksesit pwr lojtarët më të mëdhenj digjitalë, teknologjinë e pronësisë dhe njohuritë e ekspertëve e lejon Httpool nga Aleph të mbështesë bizneset dhe markat në maksimizimin e përpjekjeve të tyre të reklamimit dhe nxitjen e biznesit.

Zbuloni më shumë: www.httpool.com

Rreth Aleph

Aleph është një mundësues global kryesor i reklamave digjitale që lidh mijëra reklamues në vendet në zhvillim me platformat kryesore dixhitale në botë.

Aleph përfaqëson platformat kryesore në botë në mbi 90 tregje anembanë globit kur ata nuk kanë një prani fizike, duke u mundësuar platformave si Twitter, Meta, Snapchat dhe gati 35+ të tjerave të zgjerohen në tregje të reja dhe duke u mundësuar reklamuesve të përfitojnë plotësisht nga aftësitë reklamuese të platformave. Nëpërmjet këtyre partneriteteve afatgjatë, Aleph krijon mundësinë për të gjithë njerëzit dhe bizneset që të reklamojnë në nivel lokal dhe global pa kufij.

Zbuloni më shumë: alephholding.com

Na kontaktoni: [email protected].

Facebook® is a registered trademark of Meta Inc.

Press contacts:

Adam Bezeczky, Global PR Manager, Aleph

[email protected]

About Meta

Meta builds technologies that help people connect, find communities and grow businesses. When Facebook launched in 2004, it changed the way people connect. Apps like Messenger, Instagram and WhatsApp further empowered billions worldwide. Now, Meta is moving beyond 2D screens to immersive experiences like augmented and virtual reality to help build the next evolution in social technology.

*This is a sponsored post