Showbiz

Ermali dhe Elvana e çojnë ‘Dy gisht mjaltë’ në Kanë

Ermali dhe Elvana e çojnë ‘Dy gisht mjaltë’ në

Ermali është shqiptari i dytë për këtë vit, pas  modeles Haidi Lushtaku, që shkeli në Kanë (nuk po llogarisim këtu Ritën dhe Duan, me famë botërore).

[caption id="attachment_374297" align="aligncenter" width="1009"] Postimi i Ermalit në Instagram[/caption]

[caption id="attachment_374299" align="aligncenter" width="1017"] Postimi i Ermalit në Instagram[/caption]

Nëse vajzat shkuan më shumë për qejf, duke qenë se s`kanë luajtur nëpër filma, Ermali shkoi për punë pune. Ai po promovon “Dy gisht mjaltë”, edhe pse nuk është i nominuar në ndonjë prej kategorive.

Fotot i ka zbuluar ai vetë në Instagram bashkë me fletëpalosjet e renditura pranë filmave të tjerë.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije