Showbiz

Ermali i zbuloi ditën e dasmës, por Gaz Paja ia tërhoqi veshin

Ermali i zbuloi ditën e dasmës, por Gaz Paja ia tërhoqi veshin

Xing.al zbuloi detajet e dasmës së Gaz Pajës që do mbahet në 1 Qershor, në Ditën e Fëmijëve. Meqë vetë Ermal Mamaqi që drejton Xingun po merret me organizimin e dasmës, herë pas here na ka treguar ndonjë detaj të ceremonisë.

[caption id="attachment_372798" align="aligncenter" width="1451"] Lajmi i fshirë i Xing.al[/caption]

Këtë të datës, pa kaluar shumë minuta, por pasi lajmi e bëri xhiron e rrjetit, u detyrua ta fshinte (gjithsesi linku ekziston ende edhe pse lajmi nuk gjendet më). Siç duket Gazi ia ka tërhequr veshin, meqë e ka thënë vazhdimisht se jetën personale do ta mbajë si të tillë. Po të ku lë Ermali të mbash sekrete.

[caption id="" align="aligncenter" width="1080"] Gazi dhe Ira, bashkëshortja e ardhshme, foto nga Google[/caption]

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije referuar lajmit të fshirë të Xing.al